Ako hoćeš koristiti kao zvuk zvona moraš instalirati codec (moš ga nać na forumu, potraži malo) i mp3 staviti u folder sounds\digital .
Ovo mi je čudno da ti neće svirati mp3 kada je na kartici... Probaj staviti u folder sounds...
dakle....prebacim si mp3 i kad otvorim poruku ok! svira mi u ultra mp3..ali sad preko explorera iz "inboxa" cut/paste na karticu.....napravio folder sa imenom MP3 jel...i sad pokrenem ono ništa...(sviraju samo tam neke pizdarije od programčića koje ne znam kanut!! )
onda iz tog foldera izvadim van..čisto samo na karticu stavim idalje ista stvar! pa dobro koja je to dumina????
kako ne mogu spremat mp3 na karticu da bih slušao prek moba?????
a za zvono da ne spominjem!![]()
mama ti sestra!
Ako hoćeš koristiti kao zvuk zvona moraš instalirati codec (moš ga nać na forumu, potraži malo) i mp3 staviti u folder sounds\digital .
Ovo mi je čudno da ti neće svirati mp3 kada je na kartici... Probaj staviti u folder sounds...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao FaberOSK
Zašto ne spremaš direktno na karticu? Napravi u podešenjima-Poruke-Postavi-Općenito i odaberi da ti se sve poruke spremaju na MMC.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Opet kada i instaliraš codec-e da ti svira na MP3 pitanje koje su vrijednosti Semple rate & Bitrate tako da i sve MP3-ice neče svirati kao zvono preko toga codeca!
A što se tiče MP3-ica za slušanje> najjednostavnije da ih staviš u E:\Sound\Digital\ ako se gleda preko FExplorera. I onak ti sve pjesme imaju naziv tako da ti ne treba biti frka kod nalaženja. Ali isprobaj ti i VIKING
ili još noviji http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...skin>othread
Zadnji uredio VuKi : 09-08-2006 u 19:37
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vuki!!! zahvaljujem! eto instalirao Viking(jedino sam zaboravio izgasit i upalit ponovno ali eto radi)
prvo mi je malo komplicirano bilo ali puno ljepši player ali i ono njabitnije....RADI! a sad! ee i pa sad mi se lijepo čuje....
ali..di je tu stop??? šaltanje pijemse??? itd... 8(
mama ti sestra!
Prouči u Options, imaš vrlo precizna uputstva za Viking.Izvorno postao FaberOSK
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
desno pomakni đojstikIzvorno postao FaberOSK
za pregled pjesama koje čita i onda klikaj na folder !! Nema stop, samo pause i play na desnoj ggornjoj tipci. Pjesme kreču čim ih klikneš u meniu.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
je je! sad sam naišo na CD sa svim raznim pogramima za symbiane pa sad sam isbtaliram neke bedastoće da se mal igram..dosadno mi lol!Izvorno postao Mobyy
ali da spomenem nešto!
pitao si me zašto ne namjestim da mi prima na karticu(poruke) pa prima...naravno...već sam to odmah najestio ali u exploreru imaš inbox i hoću iz tog inboxa maknut u E: pa onda u folder mp3....
ali eto viking radi......
mama ti sestra!
kakva je kvaliteta mp3ija?Izvorno postao FaberOSK
cuo sam da je jako losa na 6600, jel to istina?
da puno puno lošija od recimo mog prijašnjeg N-GAGE koji je stvoren za mp3.....Izvorno postao vipovac
![]()
ali kuiš..imaš si za 200tinjak kuna mp3 playere pa slušaj do mile volje...šta drugo da ti kažem
mama ti sestra!
e a meni kod kuma na 6600 save-a pjesmu kao poruku i mogu je prebaciti samo u arhivu poruka a ne u neki određeni folder...
kako da to rješim?
FExplorer-om
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Joj bio negdje čitao ne znam dal na dot.sis ii symbian-mobileu kak se poboljšava kvaliteta zvuka na tim njokama, mislim da treba neku datotetku negdje zamjenit u sistemskom folderu za zvuk , idem probati negdi iskopati pa ti stavim tu gore na foruma.Izvorno postao FaberOSK
Ewo majstore našel sam ti onaj kaj tražiš al to ti je na engleskom pa mi se neda a i nemam vremena da ti prevedem , e sad ja ti stavim link tu pa si pogledaj , to ti je na symbian-mobile forumu i ne znam dal si ti tamo regan , ako nisi a treba ti text javi mi se na Pm da ti ga copy/pastam.
http://www.symbian-mobile.org/index.php?showtopic=10409
Pozdraf
i ima li kakvih poboljšanja u kavliteti zvučnika???
Da ti iskreno velim,NEMAM pojmaIzvorno postao Nono01
nemam prevec cajta da se zezam s tim , meni osobno nije potrebno eventualno ak si bude buraz mjenjal kaj.
ja sam voljan probat ali nemogu skinut file jer nemam 10 postova pa ak netko moze skinut i poslat na mail ili nesto slicno, budem probo pa javim.
Ajd ti meni majstore posalji svoj mail meni na PM pa ću ti ja poslatiIzvorno postao m3 power
![]()
nisam regan..ma si mogo pejstat tu..pa da vidimo svi šrta je to kako napravit..i da vidimo ko će bit pokusni kunić![]()
mama ti sestra!
Evo ja probo, na forumu pise da ne radi na 6600, malo poboljsanje se cuje ali jako jako malo. sad neznam kak bi na drugim symbianima bilo!Izvorno postao RS_BuRnOuT
Mislim da ti pravila foruma nalažu da se smije paste-ati samo text na hrv. a ak je na engleskom onda link. Ili se Varam ?Izvorno postao FaberOSK
![]()
![]()
mislim da za ultra mp3 glazba mora bit u folderu "zvučni isječci = digitalni zvukovi" i onda radi ,ja sam imao viking na 3230 i kad sam stavio ultra mp3 preporodio sam se zvuk je kao na mp3 playeru a stiže mi sutra adapter za 3.5 mm sluške našao sam na netu za 50 kn i ako bude radilo suuper.Izvorno postao FaberOSK
-ultra mp3 i mjuzu u navedene foldere i radi kao urica!
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Mislim da ipak postoji razlika u kvaliteti između 6600 i 3230. tvoj mob je novijiIzvorno postao iwek
stoji samo kažem da kad sam imao vikinga sve je krčilo i pucketalo u pozadini a sa ovim drugim radi puuuno puuuuno boljeIzvorno postao RS_BuRnOuT
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Pozdrav svima.Izvorno postao FaberOSK
Prvo da se zahvalima Eminemu na keypad lockeru, spasio si me, radi ko zmaj.
A što se tiče mp3 muzike na 6600, imam sličnu situaciju: imam Ultra player, i 64 mb mmc, prebacim muziku na nju i ja si fino upalim neku mp3, slušam sve radi i kad prištekam slušalice sa 3,5 jackom, kaže mi telefon da oprema nije podržana... E kak sad to riješiti nemam pojma, a u Mobisu su mi rekli da čak ako to i proradi da nebum u slušalice dobil stereo zvuk jer je aparat stereo. Kaj sad dalje napraviti neznam...
Bookmarks