= Citat = Izvorno postao Drug Mile
Pročitao sam da si ga dobio na testiranje od Nokije, jel od Mobisa?
Ma kakav Mobis, don’t you be ridiculous, to su najveći SUCKERI na balkanu pa i sire, lupaju basnoslovne cifre za mobove ka i za servise, netko im treba stati na rep prije ili poslije.

Mislim, dali su ti ga na testiranje, a ti onako izgadiš telefon svaka čast
Da dadoše mi ga na test, doduše ne direktno od Njoke vec preko agencije al to ni nije toliko btino. Cak ni nisam bio toliko iznenađen jer ka sta vjerojatno znas i dosada su me kontaktirali al u negativnom smislu naravno, da maknem ovo ili ono, ovo je prvi put da su mi dali i tražili da stavim nešto

Kao bilo, nije bilo uvjeta, sve njihovo, mogao sam pisati nešto i ništa, bez obveza apsolutno, rekli su ak ces pisat nešto onda budi slobodan da spomeneš i dobre i lose strane i to sam napravio i nadam se da sam dobro napravio.
Nisam poput onih na AAS-u ili My symbianu (dobili su ga u sklopu istre akcije) koji su napisali hvalospjeve samo da se uvucu u guzicu i dodvore nekome da dobiju još koji mob na test, ne uopće, ja sam napisa ono sta sam htio i treba napisat, bio korektan prema svojim posjetiteljima i dao im ono sta se od mene i ocekivalo u krajnjem slučaju.

Na njima je sada da odluče dali će mi poslati još koji ili ne, ono volio bih da mi pošalju još koji mob, istini za volju nije da ne bi al ne po cijenu da varam ljude.

hvalospjeve ne bi li i slijedeći put dobili nešto na testiranje, al ****** nije ni njima lako, samo se čudim kako si to izveo
Ja samo kazem da im nije u redu, mob jednostavno nije toliko dobar koliko ga oni hvale, OK, ne kazem, mozda ja ocekujem vise i mozda sam prekritican al ono sta oni rade nema veze sa stvarnim stanje.

Kako bilo ono sta me je najvise iznenadilo je to da me jutros kontaktirao odjel koji se bavi bussines linijom i ponudio suradnju na testiranju E serije, e sad jel oni nemaju nikakvih dodirnih tocaka sa timom koji radi na N seriji, ili nisu procitali moj review ili pak misle da imaju ponuditi nesto bolje za review ne znam, al da me iznenadilo jeste, fakat nisam ocekiva da ikad vise dobijem mail od njih.

P.S. i koji je to q sa firmwareom, dva različita
Da, ma stanje s mobom je jako konfuzno, pa tako i sa softom, ja imam dva tjedna stariji firmware od uobicajenog. Phone je toliko hirovit da neki cak uspiju uhvatiti dobre fotke, mada mislim da lazu, i ja uhvatim dobru fotku tu i tamo al nije poenta u tome vec u cinjenici da je vecina fotki katastrofalna i neuporabljiva.

Sorry na malo slobodnijem rijecniku al nakon dugo vremena sam dobia priliku da se izrazim na maternjem jeziku i iskoristim sve ono sta on pruza ))