A sta da kazem, nis sem da mi je darago to cutiIzvorno postao rospaya
![]()
A sta da kazem, nis sem da mi je darago to cutiIzvorno postao rospaya
![]()
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Jedno pitanjce, jel OS jednako osakacen kao na N80 ili aplikacije imaju normalan pristup svim resursima?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
i daj napisi isplati li se kupovati N93 u odnosu na N80 ????????????
A ne znam sta da ti rečem, ako na sveg tog teksta ne znaš onda ti I ja teško mogu pomoći, ja samo žalim sta sam jos prije mjesec dana prodao N90 I sad sam prinuđen da kupim ovo čudo, fakat nemam alternative, N73 je odličan mob al mi fali wifi a treba mi tak da.. ..Izvorno postao vedran/st
Ukratko, ako dobro pogledaš malo tog novog se nudi, TV out i bolji video recorder, ak ti se zbog toga da trošit lovu I nosit ciglu đepu samo navali.. ..
Po meni bi bilo bolje da sačekaš koji mjesec dok srede soft I cijena padne.
www.symbian-freak.com
Evo da i ja pohvalim Apoca...jako dobar review, namjenjen, kao što si i sam rekao, power userima. Svaka čast!
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Eh, sta da kazem, 'sem da se zahvalim, mada sam zaboravia kako to ide na maternjem jezikuIzvorno postao ttperic
![]()
www.symbian-freak.com
koliko vidim da N80 nisi ni spomenuoIzvorno postao Apocalypso™
![]()
odlucit cu kad ih budem drzao u ruci jednu do druge tako je najbolje!
ako mi bude smetala velicina od N93 onda nista ako je budem mogao podnit onda je mozda cak i uzmen![]()
N80 san imao priliku drzat u rukam dosta puta i mob mi se svidija ali nisan jos drza N93 pa nemogu govorit nista
zahvaljujem!!!
To je vec zona o koju izbjegavam, o ukusima je nezahvalno raspravljat, meni osobno nije tako velika, mislim nakon godine dana sa N90 nis nije veliko, ljeti doduse malko nezgodno al da se prezivit.. ..Izvorno postao vedran/st
www.symbian-freak.com
Pročitao sam da si ga dobio na testiranje od Nokije, jel od Mobisa?
Mislim, dali su ti ga na testiranje, a ti onako izgadiš telefonsvaka čast
za razliku od nekih koji moraju pjevat hvalospjeve ne bi li i slijedeći put dobili nešto na testiranje, al ****** nije ni njima lako, samo se čudim kako si to izveo
![]()
P.S. i koji je to q sa firmwareom, dva različita![]()
Ne znam...meni je ovo više kao radni mobitel, nego kao multimedijalna spravica za nosit svuda (još ponajmanje ljeti), prvenstveno zbog svoje veličine.
@Drug: LoL...nema to veze sa gađenjem ili neJa popljujem mobitel od Qteka, napišem njegove realne mane i opet dobijem Qteka na test. He he
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
razumin sve o cemu pricas ps. i cijenim ja se dvoumin izmedu ta dva modela i stvarni neznam sta da uzmenIzvorno postao Apocalypso™
koja bi bila tvoja preporuka???
ekipa sorry na OFF TOPICU ja se nadam da ce te me razumit![]()
Ista meta, isto odstojanje i da izvines na izrazu isto sr*nje, pise tamo negdje na 6 ili 7 stranici fakat neznam vise.Izvorno postao rospaya
www.symbian-freak.com
Bookmarks