Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Apocalypso™
    Ma kakav Mobis, don’t you be ridiculous, to su najveći SUCKERI na balkanu pa i sire, lupaju basnoslovne cifre za mobove ka i za servise, netko im treba stati na rep prije ili poslije.
    Ma da, papci kakvih nema, ali naprotiv evo pozitivan primjer.
    U Splitu u Topela N93 košta 6695,00 kn -5% na keš = 6360,00, znači 50 € skuplje nego u Njemačkoj i 100 € jeftinije nego u Mobisovoj maloprodaji.

= Citat = Izvorno postao Apocalypso™
    Cak ni nisam bio toliko iznenađen jer ka sta vjerojatno znas i dosada su me kontaktirali al u negativnom smislu naravno, da maknem ovo ili ono, ovo je prvi put da su mi dali i tražili da stavim nešto

Skužili su potencijal Ko zna, možda slijedeći model dobiješ prije Eldara

= Citat = Izvorno postao ttperic
    @Drug: LoL...nema to veze sa gađenjem ili ne Ja popljujem mobitel od Qteka, napišem njegove realne mane i opet dobijem Qteka na test. He he
    O da, ima ima. Itekako, pogotovo kad je časpois koji je vlasnik ovog foruma u pitanju (bez uvrede), kao i konkurencija (isto bez uvrede) i izvjesni gospodin koji testira Nokije (isto bez uvrede), prepoznaće se Da nadodam, ovo je moje subjektivno mišljenje, već sam govorio kako u Mobilovim recenzijama nedostaje kritike , barem onoliko koliko bih ja to želio, ali svakom dajem da sam procijeni.
    Stvar je u tome da ova Teova recenzija N93 ne bi ni u snu mogla proći u bilo kojem časopisu kod nas bez ozbiljnih posledica.

Ali ovo je sad off, pa možemo otvorit drugu temu za raspavu o ovome.

Inače, sorry, ali ne znam di ti pišeš, možda sam nešto propustio, kaži, pa da znam s kim pričam

EDIT, opet sorry, tek sad ti vidim u profilu. Sve u redu.
    Zadnji uredio Drug Mile : 10-08-2006 u 17:50

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove