Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up + Nokia N93 -:- Juzerski Rivjuv

To buy or not to buy, the question is now.. ..

Čini se kao jako jednostavno pitanje no u praksi je jako teško dati pravi odgovor, u bit nakon 15 dana teškog I detaljnog testiranja bojim se da nemam jasan odgovor. S duge strane moram reci da niti pretendiram da dam konkretan odgovor jer je to jednostavno nemoguće I stvarno ovisi o vašem ukusu I potrebama.

U sljedećem review-u ću pokušati da raščistim neke nedoumice i podijelit s Vama moja razmišljanja o ovom neupitno dobrom mobu. Pokušat ču ocijeniti svaki pojedini detalj i aspekt ovog uređaja i istinski se nadam da ću Vam pomoći ta nađete put kroz labirint potrebnih odluka tragajući za odgovor dali je ovo moby za vas ili ne.

Ne želim Vas razočarati odmah na početku al moram reći da zasigurno neću raditi review sa točke gledišta jednog prosječnog usera, ne uopće, ovaj site je usmjeren ka' so called power userima i cilja upravo takvu klijentelu i s toga review može biti jako .. ..

Read more:
    Nokia N93 -:- Huge User Review - full story

Sincerely yours,
    Apoc
    Zadnji uredio Apocalypso™ : 09-08-2006 u 11:10
    Get more guides and advice at:
    www.symbian-freak.com
    To get more out of your favourite device, visit the website.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaka cast, odlican review...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya
    Svaka cast, odlican review...
    A sta da kazem, nis sem da mi je darago to cuti
    www.symbian-freak.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedno pitanjce, jel OS jednako osakacen kao na N80 ili aplikacije imaju normalan pristup svim resursima?
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i daj napisi isplati li se kupovati N93 u odnosu na N80 ????????????

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

= Citat = Izvorno postao rospaya
    Jedno pitanjce, jel OS jednako osakacen kao na N80 ili aplikacije imaju normalan pristup svim resursima?
    Ista meta, isto odstojanje i da izvines na izrazu isto sr*nje, pise tamo negdje na 6 ili 7 stranici fakat neznam vise.
    www.symbian-freak.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

= Citat = Izvorno postao vedran/st
    i daj napisi isplati li se kupovati N93 u odnosu na N80 ????????????
    A ne znam sta da ti rečem, ako na sveg tog teksta ne znaš onda ti I ja teško mogu pomoći, ja samo žalim sta sam jos prije mjesec dana prodao N90 I sad sam prinuđen da kupim ovo čudo, fakat nemam alternative, N73 je odličan mob al mi fali wifi a treba mi tak da.. ..

Ukratko, ako dobro pogledaš malo tog novog se nudi, TV out i bolji video recorder, ak ti se zbog toga da trošit lovu I nosit ciglu đepu samo navali.. ..

Po meni bi bilo bolje da sačekaš koji mjesec dok srede soft I cijena padne.
    www.symbian-freak.com

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Evo da i ja pohvalim Apoca...jako dobar review, namjenjen, kao što si i sam rekao, power userima. Svaka čast!
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Apocalypso™
    A ne znam sta da ti rečem, ako na sveg tog teksta ne znaš onda ti I ja teško mogu pomoći, ja samo žalim sta sam jos prije mjesec dana prodao N90 I sad sam prinuđen da kupim ovo čudo, fakat nemam alternative, N73 je odličan mob al mi fali wifi a treba mi tak da.. ..

Ukratko, ako dobro pogledaš malo tog novog se nudi, TV out i bolji video recorder, ak ti se zbog toga da trošit lovu I nosit ciglu đepu samo navali.. ..

Po meni bi bilo bolje da sačekaš koji mjesec dok srede soft I cijena padne.
    koliko vidim da N80 nisi ni spomenuo
    odlucit cu kad ih budem drzao u ruci jednu do druge tako je najbolje!
    ako mi bude smetala velicina od N93 onda nista ako je budem mogao podnit onda je mozda cak i uzmen

N80 san imao priliku drzat u rukam dosta puta i mob mi se svidija ali nisan jos drza N93 pa nemogu govorit nista

zahvaljujem!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ttperic
    Evo da i ja pohvalim Apoca...jako dobar review, namjenjen, kao što si i sam rekao, power userima. Svaka čast!
    Eh, sta da kazem, 'sem da se zahvalim, mada sam zaboravia kako to ide na maternjem jeziku
    www.symbian-freak.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

= Citat = Izvorno postao vedran/st
    N80 san imao priliku drzat u rukam dosta puta i mob mi se svidija ali nisan jos drza N93 pa nemogu govorit nista
    To je vec zona o koju izbjegavam, o ukusima je nezahvalno raspravljat, meni osobno nije tako velika, mislim nakon godine dana sa N90 nis nije veliko, ljeti doduse malko nezgodno al da se prezivit.. ..
    www.symbian-freak.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pročitao sam da si ga dobio na testiranje od Nokije, jel od Mobisa?
    Mislim, dali su ti ga na testiranje, a ti onako izgadiš telefon svaka čast za razliku od nekih koji moraju pjevat hvalospjeve ne bi li i slijedeći put dobili nešto na testiranje, al ****** nije ni njima lako, samo se čudim kako si to izveo

P.S. i koji je to q sa firmwareom, dva različita

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam...meni je ovo više kao radni mobitel, nego kao multimedijalna spravica za nosit svuda (još ponajmanje ljeti), prvenstveno zbog svoje veličine.

@Drug: LoL...nema to veze sa gađenjem ili ne Ja popljujem mobitel od Qteka, napišem njegove realne mane i opet dobijem Qteka na test. He he

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

= Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Pročitao sam da si ga dobio na testiranje od Nokije, jel od Mobisa?
    Ma kakav Mobis, don’t you be ridiculous, to su najveći SUCKERI na balkanu pa i sire, lupaju basnoslovne cifre za mobove ka i za servise, netko im treba stati na rep prije ili poslije.

Mislim, dali su ti ga na testiranje, a ti onako izgadiš telefon svaka čast
    Da dadoše mi ga na test, doduše ne direktno od Njoke vec preko agencije al to ni nije toliko btino. Cak ni nisam bio toliko iznenađen jer ka sta vjerojatno znas i dosada su me kontaktirali al u negativnom smislu naravno, da maknem ovo ili ono, ovo je prvi put da su mi dali i tražili da stavim nešto

Kao bilo, nije bilo uvjeta, sve njihovo, mogao sam pisati nešto i ništa, bez obveza apsolutno, rekli su ak ces pisat nešto onda budi slobodan da spomeneš i dobre i lose strane i to sam napravio i nadam se da sam dobro napravio.
    Nisam poput onih na AAS-u ili My symbianu (dobili su ga u sklopu istre akcije) koji su napisali hvalospjeve samo da se uvucu u guzicu i dodvore nekome da dobiju još koji mob na test, ne uopće, ja sam napisa ono sta sam htio i treba napisat, bio korektan prema svojim posjetiteljima i dao im ono sta se od mene i ocekivalo u krajnjem slučaju.

Na njima je sada da odluče dali će mi poslati još koji ili ne, ono volio bih da mi pošalju još koji mob, istini za volju nije da ne bi al ne po cijenu da varam ljude.

hvalospjeve ne bi li i slijedeći put dobili nešto na testiranje, al ****** nije ni njima lako, samo se čudim kako si to izveo
    Ja samo kazem da im nije u redu, mob jednostavno nije toliko dobar koliko ga oni hvale, OK, ne kazem, mozda ja ocekujem vise i mozda sam prekritican al ono sta oni rade nema veze sa stvarnim stanje.

Kako bilo ono sta me je najvise iznenadilo je to da me jutros kontaktirao odjel koji se bavi bussines linijom i ponudio suradnju na testiranju E serije, e sad jel oni nemaju nikakvih dodirnih tocaka sa timom koji radi na N seriji, ili nisu procitali moj review ili pak misle da imaju ponuditi nesto bolje za review ne znam, al da me iznenadilo jeste, fakat nisam ocekiva da ikad vise dobijem mail od njih.

P.S. i koji je to q sa firmwareom, dva različita
    Da, ma stanje s mobom je jako konfuzno, pa tako i sa softom, ja imam dva tjedna stariji firmware od uobicajenog. Phone je toliko hirovit da neki cak uspiju uhvatiti dobre fotke, mada mislim da lazu, i ja uhvatim dobru fotku tu i tamo al nije poenta u tome vec u cinjenici da je vecina fotki katastrofalna i neuporabljiva.

Sorry na malo slobodnijem rijecniku al nakon dugo vremena sam dobia priliku da se izrazim na maternjem jeziku i iskoristim sve ono sta on pruza ))
    www.symbian-freak.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma kakav Mobis, don’t you be ridiculous, to su najveći SUCKERI na balkanu pa i sire, lupaju basnoslovne cifre za mobove ka i za servise, netko im treba stati na rep prije ili poslije.
    Ma da, papci kakvih nema, ali naprotiv evo pozitivan primjer.
    U Splitu u Topela N93 košta 6695,00 kn -5% na keš = 6360,00, znači 50 € skuplje nego u Njemačkoj i 100 € jeftinije nego u Mobisovoj maloprodaji.

Cak ni nisam bio toliko iznenađen jer ka sta vjerojatno znas i dosada su me kontaktirali al u negativnom smislu naravno, da maknem ovo ili ono, ovo je prvi put da su mi dali i tražili da stavim nešto

Skužili su potencijal Ko zna, možda slijedeći model dobiješ prije Eldara

= Citat = Izvorno postao ttperic
    @Drug: LoL...nema to veze sa gađenjem ili ne Ja popljujem mobitel od Qteka, napišem njegove realne mane i opet dobijem Qteka na test. He he
    O da, ima ima. Itekako, pogotovo kad je časpois koji je vlasnik ovog foruma u pitanju (bez uvrede), kao i konkurencija (isto bez uvrede) i izvjesni gospodin koji testira Nokije (isto bez uvrede), prepoznaće se Da nadodam, ovo je moje subjektivno mišljenje, već sam govorio kako u Mobilovim recenzijama nedostaje kritike , barem onoliko koliko bih ja to želio, ali svakom dajem da sam procijeni.
    Stvar je u tome da ova Teova recenzija N93 ne bi ni u snu mogla proći u bilo kojem časopisu kod nas bez ozbiljnih posledica.

Ali ovo je sad off, pa možemo otvorit drugu temu za raspavu o ovome.

Inače, sorry, ali ne znam di ti pišeš, možda sam nešto propustio, kaži, pa da znam s kim pričam

EDIT, opet sorry, tek sad ti vidim u profilu. Sve u redu.
    Zadnji uredio Drug Mile : 10-08-2006 u 17:50

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma da, papci kakvih nema, ali naprotiv evo pozitivan primjer.
    U Splitu u Topela N93 košta 6695,00 kn -5% na keš = 6360,00, znači 50 € skuplje nego u Njemačkoj i 100 € jeftinije nego u Mobisovoj maloprodaji.
    Zvuci dobro, mada sam vidia online shopove u Njemackoj koji nude mob za nekih 624 eurica sim free a to je neusporedivo sa Mobisovim basnoslovnim cifrima.

Skužili su potencijal Ko zna, možda slijedeći model dobiješ prije Eldara
    Ni sod toga bojim se, tip ima druge kanale, dobiva mobove koji nikad nebi smjeli ugledati svjetlo dana a kamoli biti predmet rivjuva. Tip je legenda mada neznam zasto, ja fakat nemrem shvatit ozbiljno nekoga koji desni mikrofonom ocijenjuje ka rest tipku (nadam se da nije probao I gurati nesto unutra) ili light sensor ka' flash za cif camera, no comment

Al ipak me veseli i laska cinjenica da sam bia medju prvih 5 ljudi na svijetu koji su stavili ruke na finalni proizvod

Da nadodam, ovo je moje subjektivno mišljenje, već sam govorio kako u Mobilovim recenzijama nedostaje kritike , barem onoliko koliko bih ja to želio, ali svakom dajem da sam procijeni.
    Stvar je u tome da ova Teova recenzija N93 ne bi ni u snu mogla proći u bilo kojem časopisu kod nas bez ozbiljnih posledica.
    Ma da slazem se, mada moram reci da mi nije bila namjera biti prekritican, stanje je takvo kakvo je I ******, rekel' sam dobre I lose strane sta ja mogu, ako nest one valja, nevalja, moje je da kazem I da argumentiram I ostavim rideru za pravo da se slozi samnom ili ne.

S druge strane bas I nemam iskustva sa domacim tiskovinama, ponajvise zbog vec spomenutih razloga, mozda ak tu I tamo naletim na koji primjerak prelistam al definivtivno ne citam. Ak mi opet nesto posalju odradit cu svoj do kako treba, pohvaliti sto se pohvačliti treba al i pokudit sve sta nevalja, mislim da zatvaranje ociju i gonoriranje losih stvari nije dobra praksa, dajmo ljudima realno stanje, argumetirano svakako pa nek odluce.

Opet s druge strane treba razumijeti i vlasnikre tiskovina, manje vise i ovise o miostinji Mobisa i slicnih, kod mene je situacija nesto drukcija, zivia sam do sada bez njih a i u buduce cu, u krajnjem slucaju meni je sve ovo samo hobi, nikako first occupation i mislim da je tu osnovna razlika.

BTW:
    Kakave so ovo price o N75!? Fejk ili!?
    www.symbian-freak.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je vec zona o koju izbjegavam, o ukusima je nezahvalno raspravljat, meni osobno nije tako velika, mislim nakon godine dana sa N90 nis nije veliko, ljeti doduse malko nezgodno al da se prezivit.. ..
    razumin sve o cemu pricas ps. i cijenim ja se dvoumin izmedu ta dva modela i stvarni neznam sta da uzmen
    koja bi bila tvoja preporuka???

ekipa sorry na OFF TOPICU ja se nadam da ce te me razumit

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N90
    Operater
    T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo fakat neznam, ja osobno cu uzeti N93, nudi ipak nesto vise ak ti velicina neznaci mnogo, bolji video, TV out, puno jaci i brzi hardver, privi mob sa 3d hardverskom akceleracijom uopce, ima opticki zoom, puno bolju bateriju, bolji form factor, definitvno bolju tipkovnicu a sve ostalo je tu negdje osim sta N80 ima bolju screen rezoluciju i dosta je manji i kompaktniji, sad je na tebi da odvagnes sta ti vise znaci. ..
    www.symbian-freak.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo fakat neznam, ja osobno cu uzeti N93, nudi ipak nesto vise ak ti velicina neznaci mnogo, bolji video, TV out, puno jaci i brzi hardver, privi mob sa 3d hardverskom akceleracijom uopce, ima opticki zoom, puno bolju bateriju, bolji form factor, definitvno bolju tipkovnicu a sve ostalo je tu negdje osim sta N80 ima bolju screen rezoluciju i dosta je manji i kompaktniji, sad je na tebi da odvagnes sta ti vise znaci. ..
    razmislit cu o n93 jer mi je bitna funkcionalnost vise nogo velicina i tezina!!
    zahavljujem!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ček...kaj nema i 6280 3D hardverski akcelerator?

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I skoro svaki PPC od MDA 2?
    www.gadgethive.com

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daj zbrišite ovo admini. Krivo sam neš napisao...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mane

Ja kupio jedina mana cesto se boota ko da je MS windows, iz cista mira Inace odlican mob, primjetno brze radi ako ima par 100 mb slobodnog na kartici
    Kamera izvrsna
    Priroda je stvorila covjeka a bog moju zenu

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove