da se netko ne bi uvrijedio, ali znam sto posto da znoj ruku nekih ljudi nije kompatibilan s nekim vrstama plastike i boja.
Hvala za info!
da se netko ne bi uvrijedio, ali znam sto posto da znoj ruku nekih ljudi nije kompatibilan s nekim vrstama plastike i boja.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Moguće je sve, no čudno je da se guli recimo samo s poklopca baterije, a ne na ostalim djelovima telefona, prije se radi o lošoj kvaliteti premaza te serije poklopaca baterije....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A meni se ogulio samo onaj okvir oko ekrana.Možda je iz iste serije kao tvoj poklopac baterije.
Mora da su ti problemi sa guljenjem problemi pojednih serija. Frend i ja smo uzeli u isto vrijeme (prije 2 godine) T630 i njegov se (istina ne mnogo) ogulio, a moj niti malo... Oba dvoje pazimo na mobitele i nema ključeva, kovanica i ostalih strugalica pokraj njih...
Novi (K750) je star tek par mjeseci i za sad isto ništa...
Jel bi išlo pod garanciju ako bi se nakon npr. 9 mjeseci izgulio kao da ga tretiram šmirglom svaki dan???
Nazalost, ne bi islo.Izvorno postao dorian_gray
To tretiraju kao "mehanicko ostecenje", a za to ne odgovaraju.
ja ga imam prije godinu dana i ništa![]()
jedino je ekran malo zgreban, al plastika sve 5![]()
i moj lega ima k750i i niti najmanje ogrebotine... mob je star negdje 6 mjeseci
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
moj w800 koj imam oko pol godine se tek prije nekih mj dana poceo izlizavat ( ono di pise walkman ,od hlaca) al inace je sve ok![]()
Evo, nakon dva mjeseca povlacenja po dzepovima, lagano se pojavljuju znaci koristenja... mislim da je silikonsko kuciste slijedeca investicija.
Bookmarks