Znam da je stara tema, al eto da ne otvaram novu temu s istim naslovom
Imam laptop star sad već skoro 3 godine i unazad kojih godinu dana mi je počeo sve jače i jače bučit, toliko da mi je stvarno olakšanje za uši kad ga ugasim (što i nije loše jer bar onda ne provodim previše vremena na njemu). Također mi se gotovo konstantno događa da recimo prilikom igranja igrice se nakon cca sat vremena samo od sebe ugasi.
E sad, budući da ga nisam nikad čistio, pretpostavljam da se skupilo podosta prašine unutra pa se zbog toga više zagrijava i zato je i bučniji i gasi se sam od sebe..
Moje pitanje je šta da radimOčistio bi ja to sam ali nisam nikad to radio a i imam osjećaj da nije to baš najjednostavnije budući da je laptop a ne komp.. A s druge strane mi je trenutno puno dat 300kn nekom servisu za to, pogotovo ako uzmem u obzir da nije sigurno da će mi to čišćenje riješit te probleme s bukom i gašenjem pa bi to bilo kao da sam bacio te pare u vjetar..
1. ima li netko ovdje iskustva s čišćenjem laptopa pa da podijeli svoja iskustva sa mnom, koliko je to jednostavno/komplicirano itd?
2. ima li tko možda preporuku nekog servisa (u Zgu) koji će mi to riješit brzo i po mogućnosti što jeftinije?

). Također mi se gotovo konstantno događa da recimo prilikom igranja igrice se nakon cca sat vremena samo od sebe ugasi.
Očistio bi ja to sam ali nisam nikad to radio a i imam osjećaj da nije to baš najjednostavnije budući da je laptop a ne komp.. A s druge strane mi je trenutno puno dat 300kn nekom servisu za to, pogotovo ako uzmem u obzir da nije sigurno da će mi to čišćenje riješit te probleme s bukom i gašenjem pa bi to bilo kao da sam bacio te pare u vjetar..
Odgovori uz citat
Bookmarks