ak je aluminij, probaj sa skalperom. al opet treba pazit da ne uđeš preduboko pa zarežeš matičnu...
ak je aluminij, probaj sa skalperom. al opet treba pazit da ne uđeš preduboko pa zarežeš matičnu...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ufff, neznam baš da bi skalpel mogao prerezat lim. lako za dubinu, samo da ide lagano, jer ak mi se osmakne, mogu si ruku odrezat!Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
nedavno sam se porezao na lim, onaj na L6 koji je skroz gore na šarafima. skidam ga dolje i bilo nekakvo vlažno vrijeme, vlažan prst, osmakne mi se po rubu lima i zarežem se do kosti. a krv iz jagodice ide k'o iz kabla...Izvorno postao GoGs
užas.
što se skalpela tiče, izbjegavaj ga na takvim sitnim, skliskim površinama
evo i ja jučer porezao prst na lim! već mi ide na k***c. Skidao lim na e550 da bi došao do TP-a jer nije išao u boot mode a mob je radio!Izvorno postao Inovator
i kako sam ga skinuo (da se odljepiti od ploče) jedan kraj je ostao i kak sam se bojao dalje skidati, uzmem odvijač i hoću malo samo podići lim, uspijem i odvijač mi se osmakne i direkt zarežem jagodicu, doduše ne do kosti...
Muke žive sa tom prokletom zaštitom!!
Dakle, najsigurnije lemilica na vrući zrak?
da, ako si već radio sa njom. ako nisi, onda ćeš požaliti što si dao 1000 KN za njuIzvorno postao GoGs
pa radio sam sa najobičnijom. Zašto bi požalio?Izvorno postao Inovator
Bookmarks