Jeli ekran puno manji neg na BS C 81?.Kakav je zvuk na mp3,ima li lampu za kameru,je li rezolucija baš tako loša?Kakva je baterija,koliko traje?
Jeli ekran puno manji neg na BS C 81?.Kakav je zvuk na mp3,ima li lampu za kameru,je li rezolucija baš tako loša?Kakva je baterija,koliko traje?
C81 nisam vidio uzivo tak da neznam, mp3 ne slusam na mobu nikad jer nemam prilike tak da ni to neznam, lampu tj. led-icu ima makar jos nisam isprobao slikanje po mraku. Bateriju sam tek nocas punio tak da za sad neznam kolko ce trajat, a sad rezolucija, hm pa nije tak strasno losa nego sam ja procitao na reklami ekran 262k boja, kamera 1.3mpix i zakljucio da ce bit isto ko na d500, a nije ipak... Nije ekran tak los al meni je to jedna od najbitnijih karakteristika pa sam uvijek kritican prema tome! Mene niti ekran na motoroli e1000 nije ni priblizno zadovoljio, prodao sam je nakon tjedan dana zbog toga!
Zvuk na mp3 - dobar............rezolucija je isto dobra,..........šta fali.......a baterija mi već danas pokazuje 1 crticu da imam a jučer sam ga kupio.........
Baš sam danas razgovarao s frendom kad ga je vidio rekao je da košta otprilike 2 milje.................uspoređivao sam ga sa njegovim d500......pa moj (naš) je tanji, kamera ista, cijena razlika u 1500 kn, razlika u memoriji 30 mb,.....znači,dosta su male razlike u karakteristikama s obzirom na cijenu....čak je malo ljepši s5200........a zanimljivo je da i njemu baterija kratko traje......a dobro mi jos dobijemo jednu gratis.......
...a stric mi ima d600, isto razlika u cijeni ogromna, a samo što onaj ima 2.0, t flash i sl..........
ali cijena......ja mislim da samsung pada, otkako je lg izbacio u prodaju ovaj.......nije mi jasno zasto je u hg spotu 2200 kn !?
Ja koliko ga imam (2 dana) sam zadovoljan i svakome bi preporučio da ga kupi (ako mu treba mobitel) !!!!!!!!!![]()
Zato što HGspot prodaje slobodan aparat koji nije zaključan na neku od 3 mreže.Izvorno postao Karatas
Brat je kupio u tele2 paketu S5200 i nije kodiranIzvorno postao sms freak
![]()
Nije ni moj kodiran, odma sam ubacio T-mob karticu i radi!
Došao i kod mene, u Rijeci se pošiljke dosta brzo rasprodaju.
Vrlo elegantan i vrlo dobro opremljen, za te novce i predobar.
Definitivno nekodiran, barem ova 1.pošiljka.![]()
Jedino ga nisam još uspio spojiti na PC...![]()
Bookmarks