Klizni mehanizam,.........pa normalan ko i svi klizni.
A šta znači da se može dekodirat!??
Koliko ja kužim da je otkodiran...........ide na sve kartice.....zasad sam prezadovoljan,..........a kasnije
"bumo vidli"!
Klizni mehanizam,.........pa normalan ko i svi klizni.
A šta znači da se može dekodirat!??
Koliko ja kužim da je otkodiran...........ide na sve kartice.....zasad sam prezadovoljan,..........a kasnije
"bumo vidli"!
Klizni mehanizam ima:
1.poluautomatski (kak ga samsung zove) -malo pogurnes i odleti sam do kraja
2.rucni (siemens sl55,65,sams e630...) - moras gurat do kraja, tj. nema opruge koja dovrsi posao
No dobro, sad smo vec off topic. Sutra cu ga i ja uzet pa cu vidjet![]()
Evo nabavio ga i ja! Ok je mob, ekran me malo razocarao, rezolucija je dost losa! Daleko je to od d500 a kamoli d600, nabavio sam si i kg800 pa trenutno vise njega proucavam![]()
Pa, dobro, mislim s obzirom na cijenu.
Kakav je mehanizam otvaranja kojeg si spomijao u postu poviše? Poluklizni ili manualni?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Poluautomatski i to jako dobar, bar sad, vidjet cemo dal ce se rasklimat! Taj dio se definitivno da usporedit s d500 sam kaj mi se na njemu nije rasklimao ni mrvicu u 7 mjeseci, nije nista losiji nego na kg800! Mob je super jedino sto me rezolucija razocarala, nisam gledao podatke prije kupnje pa sam ocekivao da je veca! Imao sam vec dosta LG-a pa sam naviknut na njihov software i super mi je...
Jeli ekran puno manji neg na BS C 81?.Kakav je zvuk na mp3,ima li lampu za kameru,je li rezolucija baš tako loša?Kakva je baterija,koliko traje?
C81 nisam vidio uzivo tak da neznam, mp3 ne slusam na mobu nikad jer nemam prilike tak da ni to neznam, lampu tj. led-icu ima makar jos nisam isprobao slikanje po mraku. Bateriju sam tek nocas punio tak da za sad neznam kolko ce trajat, a sad rezolucija, hm pa nije tak strasno losa nego sam ja procitao na reklami ekran 262k boja, kamera 1.3mpix i zakljucio da ce bit isto ko na d500, a nije ipak... Nije ekran tak los al meni je to jedna od najbitnijih karakteristika pa sam uvijek kritican prema tome! Mene niti ekran na motoroli e1000 nije ni priblizno zadovoljio, prodao sam je nakon tjedan dana zbog toga!
Bookmarks