ako jest kodiran može se dekodirat, taj model ide bez frkeIzvorno postao BM0021
ako jest kodiran može se dekodirat, taj model ide bez frkeIzvorno postao BM0021
Klizni mehanizam,.........pa normalan ko i svi klizni.
A šta znači da se može dekodirat!??
Koliko ja kužim da je otkodiran...........ide na sve kartice.....zasad sam prezadovoljan,..........a kasnije
"bumo vidli"!
Klizni mehanizam ima:
1.poluautomatski (kak ga samsung zove) -malo pogurnes i odleti sam do kraja
2.rucni (siemens sl55,65,sams e630...) - moras gurat do kraja, tj. nema opruge koja dovrsi posao
No dobro, sad smo vec off topic. Sutra cu ga i ja uzet pa cu vidjet![]()
Evo nabavio ga i ja! Ok je mob, ekran me malo razocarao, rezolucija je dost losa! Daleko je to od d500 a kamoli d600, nabavio sam si i kg800 pa trenutno vise njega proucavam![]()
Pa, dobro, mislim s obzirom na cijenu.
Kakav je mehanizam otvaranja kojeg si spomijao u postu poviše? Poluklizni ili manualni?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Poluautomatski i to jako dobar, bar sad, vidjet cemo dal ce se rasklimat! Taj dio se definitivno da usporedit s d500 sam kaj mi se na njemu nije rasklimao ni mrvicu u 7 mjeseci, nije nista losiji nego na kg800! Mob je super jedino sto me rezolucija razocarala, nisam gledao podatke prije kupnje pa sam ocekivao da je veca! Imao sam vec dosta LG-a pa sam naviknut na njihov software i super mi je...
Jeli ekran puno manji neg na BS C 81?.Kakav je zvuk na mp3,ima li lampu za kameru,je li rezolucija baš tako loša?Kakva je baterija,koliko traje?
Bookmarks