uzmi n73 definitivnoIzvorno postao Fras84
Molim za savjet....
Načitao sam se i o jednom i o drugom....oba su mi ok, n70 mi se malo više vizualno sviđa, a N73 je novija...
Gledao sam cijene u HG spotu jer je Mobis dosta skuplji.....N70 nude za 4100 (VIP ju nudi za 3790 - možda nije kodirana), a N73 za 4700...
Isplati li se za 600 kuna više uzeti N73 ili je provjerenija N70? Ne znam, savjetujte...
I da, kupujem isključivo u trgovini....
uzmi n73 definitivnoIzvorno postao Fras84
nemaš šta razmišljati..
n73 naravno..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ako ti nije problem dati tih nekih 600Kn više, onda si definitivno uzmi N73... Makar, N70 je nekako "sigurniji" jer ima stabilniji soft (kad mob izađe ima nestabilan soft pa ga treba mijenjati, sjetimo se n80) i ima puno više aplikacija za njega, ali se polako ali sigurno pojavljuju aplikacije i za N73...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
definitivno n73...ali nikako u mobisu ili hg spotu..osim ak oimas love na bacanje.Izvorno postao Fras84
Baš zato što nemam love na bacanje kupujem u trgovini jer:Izvorno postao khideg
1. dobijem garanciju
2. mogu plaćati na rate jer imam Amex i Diners (pa makar to bilo skuplje nego na crno, ali odakle mi kao studentu toliko gotovine...?Mislim, mogao sam skupiti, ali ja volim trošiti:-) )
e vidis kako ne znas!!Izvorno postao Fras84
kao prvo.: ne kupuj telefon za kojeg nemas novaca, kao drugo
kupnjom na crno dobijes garanciju, vrlo cesto i onu iz mobisa
a cjena je dosta nizda tako da ti kupovina na rate vrlo cesto nece ni trebati..
usporedbe radi: ti bi bolje kupio n70 za 4100 na 12 mj
nego kesiro puno manje i kupio istu na crno???
Ma nemaš šta kontati, N73. Meni prekosutra stiže jedan. 870 KM, ~450 €, na crno, možda bolje reći sivo![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Po meni definitivno N73... Malo je skuplji, ali je noviji i ako već i nemaš nešto puno love onda bolje kupi nešto novije i što će ti duže trajati. S vremenom će i za N73 doći aplikacija pa to neće biti problem, a tebi će mob vjerojatno ostati duže jer je sad novi...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
On uopšte nije toliko skuplji odnosu na to šta nudi.
SKR. je SKR. za SKR.
Ma ne radi se o novcima, da nemam novaca nikada ne bih kupovao mobitel koji ima toliku cijenu, a osim toga ne bih kupovao mobitel malo-malo.Izvorno postao khideg
No mobitele volim, zato ih i kupujem....
Nikada ne uzimam na 12 mjeseci, maksimalno na 6....i onda se vrlo često dogodi da mi roditelji uskoče pa plate koju ratu, onda zaradim za pokoju ratu, tako da ne moram sve od stipendije...(možda me to ipak iziđe kao i na crno?)
Ne kažem ništa protiv kupovine na crno, naravno da si u pravu kad kažeš da se prođe puno, puno jeftinije, ali eto - ima nas koji kupujemo u trgovinama (možda griješimo), ima onih koji vole na crno...
sve to stoji, ja ne bih nikad kupio u trgovini.. mislim ne da je duplo skuplje nego...Izvorno postao Fras84
cuj, moj savjet ti je , da ako ikako mozes da skupis lovu odes pogeldas u oglasnik i nades si nesto... cjene su dosta pale.
Dajem svoj glas za N73 i moram reći da se slažem sa ovime što je kolega khideg rekao...ja više sigurno nikada neću kupiti novi mobitel u trgovini.Izvorno postao khideg
Mislim da razloge ne treba pojašnjavati.
Hvala vam svima, odlučio sam uzeti N73! Kako, još ne znam :-)
Kupujem ju u četvrtak!
I ti u čet.? Super, pa i ja ću. To je već sutrajedva čekam!!
SKR. je SKR. za SKR.
Isto N73?:-) Ajde super!Izvorno postao djomla
Znači dao stari lovu?Izvorno postao djomla
![]()
Usput, ako ti ne bude teško, kad ga malo iztestiraš i zadovoljiš pohotunapiši mali, mali review.
![]()
Nije baš. Poslušao sam pointsa i kupiću tel, a reći starom da je 100-150 € manje i to je to, pošto je ovo drugi modelIzvorno postao Drug Mile
ako baš i bude gledao u oglase i rekao da je on skuplji i da sam mu slagao, inst. ću neku temu (T-Mobile, TELE2...), pa ću mu pokazati i reći da je skinut sa mreže, pa da je tako jeftin
on se sigurno ne konta u teme
![]()
Pa naravno da hoću, ako budem prvi na forumu. I...Izvorno postao Drug Mile
...ako Fras84 ne bude brži od meneIzvorno postao Fras84
![]()
SKR. je SKR. za SKR.
ah.. blago tebiIzvorno postao Fras84
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Imam ju!!!!![]()
Uzeo sam crvenobijelu....super je! Zasad nemam još ni jednu zamjerku...
žIzvorno postao Fras84
posto gdje si uzeo.. itd.
Blago tebi Fras84. Iz pouzdanih izvora znam da si djomlu pretekao![]()
Neka me neki popljuju, ali svatko odlučuje za sebe...
Uzeo sam ju u Mobisu, cijenu znate...
Mislio sam da ne će biti za mene jer je ispred mene još jedan bračni par uzeo dvije... hehe, ali bilo je...
Prezadovoljan sam mobitelom, imao sam Symbian na 6600 i sada sam mu se opet vratio![]()
Ma što bismo te popljuvali? Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje i odluke. Pa nije Tito živIzvorno postao Fras84
![]()
Eto, points reče da ja nisam dobio tel. Jbg, nisam. Žao mi je mnogo. Ovaj kreten kod koga kupujem danas otišao na more i ko zna kad će telefon stići![]()
SKR. je SKR. za SKR.
A jao, baš mi je krivo :-(Izvorno postao djomla
A valjda će se brzo vratiti...
Bookmarks