Evo vam samo jedan od puno threadova na c-s forumu u kojem se prica o raspadanju tipkovnice od S55 http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=25644
Evo vam samo jedan od puno threadova na c-s forumu u kojem se prica o raspadanju tipkovnice od S55 http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=25644
Radi se inace o cuvenoj i nadaleko poznatoj njemackoj kvaliteti.Meni su na SL45 koji je bio star dva dana propale tipke na gornjem dijelu tipkovnice.Sreca je bila ta da je bio kupljen u trgovini i imao garanciju.Nakon tjedan dana mi je otisla jedna od slusalica od MP 3 playera koji je ujedno i hands free.Sreca je ta da su ovi u Heinzlovoj u Siemensu jako ljubazni i brzo rjesavaju reklamacije.Njemacka kvaliteta se strasno srozala i nista im vise nevalja.Imala sam cak problema i sa svojim 6 mjeseci starim VW Polom, ali to je prica za neku drugu temu.Uglavnom jako sam razocarana Siemensom i prelazim na Nokiu cim izadje model 6600.
Meni se čini da su mali žuti trenutno sinonim kvalitete.
Miško:
Na što točno misliš?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
SAMSUNG,LG...
Ako si gladan pojedi nesto
Samsung, jer ono šta je u Japanu mi je kao da gledam Zvjezdane staze.
pa ja mislim da je Samsung u poslednje 2 godine dozivio najveci napredak,svi cete se slozit sa ovim
@nimda: apsolutno
LJUDI PROČITAT MOJ THREAD"RIJEČ DVI O KVALITETI SAMSUNGA" U SAMSUNG PODFORUMU!!!!!
DefinitivnoPoslao: nimda
pa ja mislim da je Samsung u poslednje 2 godine dozivio najveci napredak,svi cete se slozit sa ovim
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mogo bi jos proraditi na funkcijama
Ovdje nije riječ o samsunzima.... molim lijepo
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Dajte mi link na neku temu na ovom forumu na kojoj nema offtopic postova
Sto bi ja tu napravio reda da sam admin... 145 puta bi se smanjio broj postova i 58 put broj korisnika
Salim se, ali stvarno malo treba poradit na ponasanju korisnika.
I suba, za kojeg si se na kraju odlucio?
na kraju sam se odlučio za s55
još trebam samo dio novca skupit i moj je...![]()
btw, hvala svima na odgovorima![]()
kaj ti treba bt i ic?
ma ne treba mi, ali ih mogu nabaviti po istoj cijeni... pa sam se odlučio za s55, ekran mi i nije toliko važan, a i na m55-ici me nerviraju one lampica sa strane...
ipak mi se čini bolji s55
Te "lampice sa strane" se mogu potpuno iskljucit.
i nekužim kak te mogu nervirat te lampice, pa baš su zakon po mraku
mislim da je m55 bolji izbor ako ti netreba ic i bt
Coma je u pravu! Ako ti ne treba bt i ic onda ti je bolji izbor M55.
Lampice kao rećeno se mogu iskljućiti pa ćak i različito naštelati...
Tko rano rani, rano dan zajebe!
ne mogu skroz kad ga palis i gasis one treperi
Ne da mi se sad palit i gasit mob, ali jel to kad je dynamic light potpuno iskljucen u profilu, ili kad je samo za sve posebno iskljucen?Poslao: nimda
ne mogu skroz kad ga palis i gasis one treperi
ma ne sjecam
Upravo sam isprobao. Ako je dynamic light potpuno iskljucen(dakle u postavkama profila, a ne dynamic lighta) onda pri paljenju i gasenju ne svijetli. Bar ne na fw10.
Ma sa tim lampicama možeš raditi šta ćeš, to je po meni najmanji problem !
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Bookmarks