E to si u pravu danas ispadne jeftiniji čitač kartice nego 2piva i porcija čevosa!!Izvorno postao iwek
![]()
![]()
E to si u pravu danas ispadne jeftiniji čitač kartice nego 2piva i porcija čevosa!!Izvorno postao iwek
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ma to je bilo po izboru, oces ili pivu ili cevose
ajmo sad ozbiljno, nesto se malo promjenilo uspio sam uc u izbornik ali samo tako da tipku za izbornij drzim dugo stisnutu i vidim da callrecorder radi u pozadini ali kad stisnim da ga otvorim nemogu, nista se ne desava. da li mogu kako drugacije ugasit taj program (opet neka konbinacija tipki?)
Ne možeš ući u callrecorder? najprije pobriši sve fajlove koje je snimio i onda ćeš moći ući. Kad uđeš onda ga deaktiviraj. Koji je firmware Nokije?
nemogu pobrisat fajlove jedva da sam do ovog doso i to mi uspije 1 od 15 puta. ajde ak ti nije bad sve procitaj da nemoram opet objasnjavat jer sam vec lud od ovog.
firmware
4.09.1
a bas sam se gusto, reku napunit cu mob programima, filmekima... i idem na moreno pa mi bar nece bit dosadno na plazi dok se cure peku a decki belu kartaju a sad ku... jer sutra putujem.![]()
sva sreca ovaj put cu bit samo 2 dana pa necu valjda riknut od dosade!
Pitao si kako ugasit taj program. Shvatio sam da se radilo o callrecorderu.
Ne znam šta da ti kažem, osim onog što je već rečeno. Mislim da ćeš i nakon formatiranja kartice (u čitaču na PC-u) imat problema zbog drugačijeg FAT-a.
Ako imaš garanciju od kartice vrati je i traži lovu nazad.
kupio sam card reader i citajuci forum sam skuzio da je jos netko imao problema s nfs-om s dotsisa i kad sam njega pobriso sve normalno radi. dakle ta igra je kriva!
Bookmarks