Točno je da je talijanski porez 20% ali se porez računa na osnovnu cijenu tako da je povrat 16,66666...% od plaćenog iznosa.Izvorno postao ExCenTric
Isplati se uzeti Free dos jer inače plaćaš Windowse koji su na talijanskom jeziku.
Točno je da je talijanski porez 20% ali se porez računa na osnovnu cijenu tako da je povrat 16,66666...% od plaćenog iznosa.Izvorno postao ExCenTric
Isplati se uzeti Free dos jer inače plaćaš Windowse koji su na talijanskom jeziku.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
neznam baš dal možeš uzet bez operativnog sustava jer mislim da on ide u kompletu sa laptopom
još jedan plus je što nije talijanska tipkovnica
što kažete na grafičku
Mobility Radeon X1400 - 256/512 MB HyperMemory
Zadnji uredio Sljaka : 12-08-2006 u 17:35
Ako možeš kod nas kupiti valjda se može i u Italiji.Izvorno postao tino1
Ne biraš u trgovini već sam poslije ugrađuješ. To je dobro ako imaš krekirane Windowse ili u ovakvim slučajevima ako uvoziš iz vana.dali si mogo birat dal ces uzet windows ili ne ?
Tko laže, taj i krade,
ponuda u laptopa u italiji se krece sa instaliranim xp pro xp home linux ili free dos kao kod nas u hr provjereno bio sam u udinama krajem 6 mjeseca i provjerioIzvorno postao Denis
Pošto se razumijem u kompjutore ko cigo u konje onda ću pitati slijedeće; ak kupim laptop u italiji kako prilagoditi tipkovnicu našim slovima?
Nije ovo za mene ...
tipkovnica radi, samo moraš instalirati windowse sa CE postavkama... jasno, na tipkovnici nećeš imati fizičk ispisano nsše dijakritičke znakove, ali to ti nema veze...moći ćeš pisati normalno, ako si vičan pisanju, shvatit ćeš da su znakovi tamo gdje bi trebali i bitiIzvorno postao tomislav10
Na nekim modelima ima, samo su ddatno naljepljna na tipkovnicuIzvorno postao Inovator
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Krivo si me shvatio. Želio sam reć da nemožeš doć u trgovinu i izabrati free dos pa od njih u tgovini zahtjevati da ti ugrade opeativni sustav.Izvorno postao CyB3thuG
Tko laže, taj i krade,
Izvorno postao Denis
ja sam kupio laptop za 1000€. poreza sam dobio natrag 200€. znaci da sam dobil cijelih 20%. eto,neznam kak se racuna, ali meni su vratili 20%
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Ajde neka netko pospaja postove ovome "tino1".
Kolega se razbacao, nepregledno je do bola...a vjerojatno i nabija postove.
dali si mogo birat dal ces uzet windows ili ne ?Izvorno postao ExCenTric
Bookmarks