...ama baš svaki uređaj ili samo neki...koliko usb-a imaš...
najme imam specifični problem... svaki put kad spojim mob s kompom SVE ŠTA JE SPOJENO NA USB ne radi i driveri nisu problem JER IH NEMA...sve sam pokušavo ali nejde
A KAJ SAD TI GLEDAS�
...ama baš svaki uređaj ili samo neki...koliko usb-a imaš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Što ti piše u device manageru?
Hmm da...sličan ili isti problem...ali nije rješen koliko vidim.Izvorno postao prpic
na USB su spojeni miš i DSL i kad spojim mob sve prestane raditi (tastatura radi) ali kom ne prepoznaje mob a ako ga prepozna mobile phone tools neče... neznam zašto prije je sve super radilo nakon što sam formatiro disk sve je ošlo u p*****![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
vjerujem da je do konflikta hardvera u paru sa driverima. probaj nešto iskopčat i onda mobitel ponovno osposobit. i vidi koje drivere koristiš. 2.8 preporučam.Izvorno postao Ifrit
Ček, izvini što te sad gnjavim ali nisi li ti kad malo bolje pogledam već otvorio temu zbog istog problema nao što je prpić rekao na:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=25558
zašto tamo nisi nastavio postati?
Al dobro ajde...jesi li stavio drivere za matišu nove?
da fakat...skroz sam zaboravio...svi su driveri od matične instalirani...a kad sve iskopčam opet ne preopznaje mob...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a zamjena portova? BTW koji mobitel? jel E1000?Izvorno postao Ifrit
Da ne otvaram novu temu, pitati ću ovdje!
Mogu li ja npr. pomoću miniUSB kabla prenjeti sa PC-a na memorijsku karticu (v360v) teme koje su za benq-siemens? Pretpostavljam da neće prepoznati taj .sdt file, ali meni je bitno da li ga mogu prenjeti i onda bih sebi putem BT-a na Benq EL71!...![]()
Inače, nemam ni miniUSB ni benq, ali ovaj tjedan će biti![]()
ako mislis to na karticu preko kompa mozes... ako mislis sa moba na taj siemens, onda ne mozes..Izvorno postao mikelandjelo
Sad sam zbunjen...Izvorno postao prpic
Mislim sa PC-a na v360v memorijsku, i onda sa v360v putem BT-a na Siemens...![]()
Čisto sumnjam da će ti to upaliti.Izvorno postao mikelandjelo
v360v ti to neće htjeti poslati, ako uopće i prepozna.
Ali onda opet...probaj. Malo experimentiranja nikome ne škodi.![]()
Ne mozes.. ako prepozna fileove u mobu, onda bi trebao moci, ali ne vjerujem....Izvorno postao mikelandjelo
probaj
da o E1000 je riječ...imam 6 USB-a na matičnoj ali na ni jednom ne radiIzvorno postao GoGs
A KAJ SAD TI GLEDAS�
što je sa drugim USB uređajima kao što su flash drive memorije i ostalo? jel normalno radi? ako da, onda vjerovatno imaš problem sa kablom ili loše instaliranim driverima.Izvorno postao Ifrit
Bookmarks