PotpisanoAli nevjerujem u to...
![]()
Moj naklon legendoIzvorno postao rospaya
.You gotta BIG balls
![]()
PotpisanoAli nevjerujem u to...
![]()
cito sam onaj clanak o t-zombixu i rospayi u novinama,ima vec dosta vremena.
btw. potpisao sam peticiju![]()
nekuzim zasto svi pisete nickove, ja sam se cak 2 puta upiso![]()
sad ti bu murja srušila vrataIzvorno postao zeus
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
bolje da dodu oni iz t-comaIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
2299 Signatures Total
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
potpisano!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
potpisale sve kolege s kojima radim... i naravno ja...
Seriously?
Sad nakon što sam se potpisao, nije mi jasno zašto... i čemu...![]()
Potpisano !
platiš kavu i ja ti sve objasnim...Izvorno postao frish-KI
Skupi su i točka
Seriously?
...ko je ovo napisao - "Draga djeco prestanite skidati gigabajte ilegalnih stvari i cijene ADSLa æe vam biti prihvatljive" ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tko god je, u pravu je...Izvorno postao Eminem
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma neka je on u pravu al mi hoćemo još jeftinije skupo je čak i da neskidam ništaIzvorno postao rospaya
Logično je da su cijene proizvoda i usluga u nekoj zemlji povezane s prosječnom plaćom građana te zemlje. U svim zemljama je to slučaj i s DSL uslugom, osim u Hrvatskoj.
Naime, uzmemo li odnos prosječne cijene DSL usluge i prosječne plaće u europskim zemljama i usporedimo li ju s odnosom cijene DSL usluge HT-a (pri tome gledajući da uspoređujemo slične pakete usluga) i prosječne plaće u Hrvatskoj, ispada da je HT predvidio cijenu svojih paketa za zemlju u kojoj je prosječna plaća VIŠESTRUKO veća od one u Hrvatskoj.
Iz toga proizlazi zaključak da HT svjesno iskorištava građane namećući bezrazložno visoke cijene i time javno priznaje položaj vodećeg monopolista u državi.
Pa kakve su to gluposti!?!?!
Jebote znaci da bi mi trebali kupovati Mercedese i Rolce Royce oko 3-5 puta jeftinije nego napredna Evropa. A u benzin nam je malo skup. Pa sta niko ne veli ovima kaj dilaju naftu da za nas smanje cijene jer smo mi siromasni) .
E da bar ta teorija pije vodu.
dobar grah daleko se čuje
Trla baba lan... Nema ništa od toga.
Izvorno postao KaKaV NeReD
Opet si pio
Radi se o tome da je flat DSL u Njemačkoj 10 €.
Tako da bi kod nas, s obzirom na standard, trebao biti 3,5 - 4 €
a zahvaljujući ovoj peticiji, možda za 45 godina i bude![]()
Vjerojatno nisam bio dovoljno jasan.Izvorno postao Drug Mile
Stos je u tomu sto se cijene takvih ponuda ne kreiraju prema standardu. Ista je stvar i kod drugih ponuda proizvoda i usluga, a rijetko koja je ovisna o prosjeku place i standardu. Neke od njih su recimo kazne, sudski troskovi, naknade i ostala sranja cije se cijene mogu kreirati prema tomu.
dobar grah daleko se čuje
samo je neki spamer ulovio dosta mail adresaIzvorno postao ::wrangler::
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Izvorno postao KaKaV NeReD
Pa baš zato i ironiziram![]()
E ovo je najbolji odgovor do sad.Izvorno postao RAUL
![]()
evo i ja potpisao.
2927.
rospaya svaka čast...
potpisano![]()
![]()
![]()
sad više nitko neobraća pozornost na ovu temu neki su govorili da nevjeruju da ce nista bit ali ja mislim da ih je upravo ova peticija natjerala na smanjenje cijena i povećanje paketa
onda se moze ova temajel ne vjerujem da ce skoro opet spustat cijene
![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks