R252211LD_U_85.97.80R_lang0037_flash
Korišćen znači LP 0037 za reflash V3X.Nije u pianju to.Evo kako je čovek rešio svoj problem pomoću gledanja slika u servisnom uputstvu za V3X

"...na manualu video sam sliku gde se nalazi flat kabl od ekrana i ploce. sva sreca pa nije kao kod samsunga da moras da menjas i ekrane ovde se menja samo flat ako crkne... kod mene nije crkao vec je samo malo ispao i kad sam stisnuo preko maskice chulo se "klik" i evo sad fala bogu radi posto ne mogu da kopiram sliku iz manuala ko god ima ovaj problem neka otvori mob-ne srafcigerom vec da bude kao kada pise poruku. neka palac stavi na unutrasnju kameru a kaziprst sa spoljnje strane izmedju stakla kamere i stakla ekrana znaci na istoj strani gde je i unutrasnja kamera. na tom mestu se spaja flat sa ekranom. takodje neka uzme i izvadi bateriju i videce na ploci mali beli krug neka tu stisne palcem i kaziprstom iznad gornjeg levog dugmeta. ja sam to uradio i sad sve radi najnormalnije... nema restartovanja i slicno.. na tom mestu se spaja flat sa plocom."

Može biti i ovo

Link za servisno uputstvo V3X
http://rapidshare.de/files/28659827/...point.rar.html