Jesi ga probo opet flashat??
Pozdrav štovana Motonacijo!!!
Eto pošto postavljam jako malo pitanja na ovom forumu, sada bih postavio pitanje za znalce.
Dakle evo problema. Imam modanu V360(v) sa Yuet-om 1.5 i sada mi za neka Java igre i programe javlja "License Expired" i nudi brisanje dotične aplikacije.
Na Netu sam našao nekoliko "riješenja" ali nista nije pomoglo, pa sada ovdje cvilim,plačem i molim za pomoć.
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Jesi ga probo opet flashat??
to bi bilo nešto kao demo igra i ima vremensko ograničenje. nakon toga više je ne možeš pokrenuti i ne preostaje ti ništa nego da ju obrišeš.Izvorno postao merlin10
Ja tu rješenje ne vidim, mada mislim da postoji. A gdje i kako to izvesti, neznam.Probaj naći full javu i instalirati pa neće biti problema.
@prpic: to bi značilo da bi svaki drugi dan morao flashati mobitel.
Ma ta igrica (Bobby Carrot) na V600 mi radi ko avion al ovdje neće. ma još takvih primjera, a fakat ne znam u cem je problem.
ja vjerujem da je to do same aplikacije. valjda je tako programirana da neće ići na v360. znalo se dešavat čak i to da neke java aplikacije ne idu sa TRIPLETS-a na R376, konkretno sa v300 na v550. probao sam neke (ne sjećam se koje, bilo je to prošle godine) i nije htjelo raditi.Izvorno postao merlin10
Bilo je dovoljno instalirati igru sa kartice, a ne preko Bluetootha ili Kabela. I onda radi ko beba.
Hvala svima koju su pokušali pomoći.
Pozdrav!!!
Bookmarks