cuo sam da se ti mobiteli sa os-om "zaprljaju" kao i windowsi, a i kada instaliras neki program moze ti zastopati mog...
Uglavnom hocu da pitajm kako da reinstaliram os na 6600!!
cuo sam da se ti mobiteli sa os-om "zaprljaju" kao i windowsi, a i kada instaliras neki program moze ti zastopati mog...
Uglavnom hocu da pitajm kako da reinstaliram os na 6600!!
...ne možeš ga "reinstalirat" nego samo resetirat, klasično i na "hard" način... imaju kodovi na forumu pa malo potraži...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
je ! moš promjenit Symbian..ja sam imao 4 sad mi je v 5.53.0
mama ti sestra!
To je Firmware, ne symbian..Izvorno postao FaberOSK
Symbian je 7.0
ne znam...vala! pa da!Izvorno postao Shamanix
ama mi je bio sheban sa tim startupom! takvog sam kupio to me živciralo pa sam tražio dami se to sredi!
eis!
a da se to radi kako se to čini????
i kako provjerim koji mi je symbian??to se ne kužim baš![]()
mama ti sestra!
Nemozes nigdje provjerit ( direktno na mobitelu ) koji je symbian..
Mozes na sluzbenim stranicama nokie i symbiana..
6600 ima SymbianOS v7.0s ak se nevaram i on se nemoze mijenjat.. jedino se moze updejtat firmware, sto popravlja softwarske greske te verzije symbiana kojeg imas na mobitelu. Sama verzija symbiana se nemoze updejtat vec ako hoces novu verziju symbiana moras kupit novi mobitel![]()
Kakvi kodovi??Mozete li mi malo pomoci...Znaci preko tih kodova postane mi os kao da sam tek kupio mob.?Izvorno postao Eminem
...u biti, to je kombinacija tipki: zelena tipka + zvjezdica + trojka + onda upali ...to ti komplet resetira telefon...znači "drzeci te tri tipke dok se na ekranu ne pojavi ''formating''-TO TI JE RESETIRANJE MOBA PA PAZI AKO TO NE ZELIS UCINIT,jer ces izgubit sve podatke iz moba(sa mmc kartice neces,al moguce d nece radit programi instalirani na njoj!)"Izvorno postao shiljak
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
OK!Znaci samo te tri tipke pritisnem i eto ga ko nov (ako je imao virusa i sl. sada vise nema).Izvorno postao Eminem
Neko malopre spominje nekakve kodove, jel mislio na te tri tipke?
Jel onda to bilo klasično i na "hard" način???U cemu je razlika...
Izvorno postao shiljak
to je hard format, znači tom kombinacijom tipki se mob cijeli briše i postavlja na tvorničke postavke. Svi podaci tipa imenik, skile, melodije, video...sve se briše...mob je ko da si ga izvadio iz kutije
reintalirat se moze, ali ne nmoze sam.Izvorno postao shiljak
zatrpati, se mogu.
najbolje ti je resetirati ih, ako si szadovoljan s tim sto imas, ako imas staru verziju, onda trebas nositi kod nekoga ko ima opremu da ti stavi noviju verziju. ako nekome nesto zatreba neka se javi na PM.
Bookmarks