najbolja je tipkovnica![]()
![]()
![]()
http://81.91.70.85/mobilbpit/forum/i...=ST&f=7&t=5041
na francuskom je, ali slike su vazne.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
najbolja je tipkovnica![]()
![]()
![]()
pokrali su sx1... sramota, ali dokazuje se siemensova kvaliteta i mastovitost...![]()
ma nije mi nesto po dizajnu, bolje receno nije nista po dizajnu
ma mobitel ne lici na nista, i ona kamera na zadnjoj strani je izbocena, bezveze mi je mob
jedan od najgore dizajniranih mobova
ma to nije mob to je neka druga vrsta smartfona..sviđa mi se to čudo,al mobitel mi je ipak drazi..
U suradnji s londonskom izložbom "100% Design", Nokia je danas predstavila novi mobilni telefon futurističkog dizajna. Nokia 7600, kako je ime ovog uređaja, podržava rad u 3G (WCDMA) i GSM/GPRS mrežama i nudi mnoge osobine već viđene na Nokijinim mobitelima, ali u posve novom paketu.
Mobitel je gotovo kvadratnog oblika i dimenzija 87x78 mm (i 16,6 mm debljine) te mase od 123 grama, a donosi ugrađenu digitalnu kameru VGA rezolucije, zaslon sa 64K boja, Bluetooth, Javu, 29 megabajta ugrađene memorije za spremanje slika, digitalnih filmova i drugih materijala (podrška za memorijske kartice, na žalost, ne postoji), MP3/AAC player, XHTML browser, propusnost od 384 kbit/s na 3G mrežama, trajanje baterije od 4 sata (2,9 na 3G mrežama) u razgovoru i 12,5 dana na čekanju te mogućnost reprodukcije audio/video streamova s Interneta, ako je podržana od strane operatera.
Telefon bi se na tržištu trebao pojaviti u četvrtom kvartalu ove godine, po zasad nedefiniranoj cijeni. Za razliku od ostalih Nokijinih mobitela, ovaj će se pojaviti i u ekskluzivnoj seriji od 1.000 telefona, u posebnom prodajnom paketu koji će biti dostupan samo u sedam odabranih dućana diljem Europe.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nece uspjet prodati tih 1000komada
tko mi kaze!![]()
???????.......................a dobro nek ti bude....
pa jesi li imao mob u rukama?...e pa onda!
pa jesi i vidio kako izgleda!?
p.s. jesi ti imo moniku beluči u rukama? nisi, a govoris da je dobra, mozda si zena ne brije noge ni pi... , sva je obrasla i cifa na znoj, a da ne govorimo o peruti i gljivicama po nogama!
Svaka ti dala coma!!!!!
Svaka ti dala!!!!!!!
(osim monike beluči)
@koma svaka ti dala,
broj svojih sandala!!!osim beluči, naravno, a zato ti ornela muti moze dati hehe.
-
-ej koma a sta ako se ja palim na neobrijane noge???(sala mala!!!)
i sx1 je ruzan a ti bi 100%rekao da je lep samo zato sto je siemens!
sve za siemens
Poslao: coma_zgb
pa jesi i vidio kako izgleda!?
p.s. jesi ti imo moniku beluči u rukama? nisi, a govoris da je dobra, mozda si zena ne brije noge ni pi... , sva je obrasla i cifa na znoj, a da ne govorimo o peruti i gljivicama po nogama!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
coma je lud lud luud luuud luuuuuuuud!¨!!!
![]()
sx nije predivan ali su nekako uspjeli napraviti solidan izgled, ko i N7650! naravno da su mi normalni mobovi ljepsi
Siemens 4ever!!!
Coma RULES!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne razumijem po čemu je tako poseban da če ih bit samo soma komada.
po meni je to normalan mobitel, odmah bi dao za njega 2 soma kuna više ne.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks