Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo sam skuzio da otkad sam ga dobio sa servisa mi ne radi bljeskalica, odn. radila je prije servisa i nisam ju palio do sad evo kad vidim da ne radi.. Za popizdit Kako su to uspjeli shebat? Sutra opet na servis...

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    67.333
    Nivo
    63
    Bodovi: 67.333, Nivo: 63
    Bodovi: 67.333, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 58,0%
    Ukupna aktivnost: 58,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao alex
    Upravo sam skuzio da otkad sam ga dobio sa servisa mi ne radi bljeskalica, odn. radila je prije servisa i nisam ju palio do sad evo kad vidim da ne radi.. Za popizdit Kako su to uspjeli shebat? Sutra opet na servis...
    za krepat...
    Možda ti je uključen nočni naćin snimanja pa zato ne možeš uključit bljeskalicu, moraš isključit nočni (mala pomoč). Vjerojatno je do softvera. Javi kako je prošlo, kad bude.

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC
    za krepat...
    Možda ti je uključen nočni naćin snimanja pa zato ne možeš uključit bljeskalicu, moraš isključit nočni (mala pomoč). Vjerojatno je do softvera. Javi kako je prošlo, kad bude.
    Znam za tu foru (iako mi nije previse jasna, al dobro), skuzio sam dok mi je radila, daklem prije apdejta softvera. Sta se tice problema, tu jos nije kraj, od danas popodne mi se resetira svaki put prije nego nekog probam nazvat ili netko nazove mene, a to je u prosjeku 20 puta u satu. Doslo mi je da ga poblize upoznam sa zidom, elem zafitiljim ga u isti. Suta ujutro idem u Mobis, nedobre volje, i ako ga ne poprave onaj mali zutokljunac za pultom ce ga pojest.

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove