Upravo sam skuzio da otkad sam ga dobio sa servisa mi ne radi bljeskalica, odn. radila je prije servisa i nisam ju palio do sad evo kad vidim da ne radi.. Za popizditKako su to uspjeli shebat? Sutra opet na servis...
Upravo sam skuzio da otkad sam ga dobio sa servisa mi ne radi bljeskalica, odn. radila je prije servisa i nisam ju palio do sad evo kad vidim da ne radi.. Za popizditKako su to uspjeli shebat? Sutra opet na servis...
za krepat...Izvorno postao alex
Možda ti je uključen nočni naćin snimanja pa zato ne možeš uključit bljeskalicu, moraš isključit nočni (mala pomoč). Vjerojatno je do softvera. Javi kako je prošlo, kad bude.
Znam za tu foru (iako mi nije previse jasna, al dobro), skuzio sam dok mi je radila, daklem prije apdejta softvera. Sta se tice problema, tu jos nije kraj, od danas popodne mi se resetira svaki put prije nego nekog probam nazvat ili netko nazove mene, a to je u prosjeku 20 puta u satu. Doslo mi je da ga poblize upoznam sa zidom, elem zafitiljim ga u isti. Suta ujutro idem u Mobis, nedobre volje, i ako ga ne poprave onaj mali zutokljunac za pultom ce ga pojest.Izvorno postao HCSC
Bookmarks