Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 30 od 30
    zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa dobro... To i nije neka velika razlika u cijeni... Mislio sam da će biti veća... Rađe bi dodao tih 400-500Kn pa kupio mob sa symbom nego sa uvjetno rečeno boljom kamerom...
    Ko što je Mobyy rekao
    Sve to današnji mobiteli, koliko god se kompanije trudile, još uvijek nisu do koljena pravim digitalcima.
    Pogotovo nakon što sam koristio Canaon ixus sa 7mpx... Teško da će ikad mobiteli dostići kvalitetne slike kao pravi digitalci, pogotovo zato što mobovi nemaju optički zoom...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Pa ******, ja ne znam di vi gledate, nije stvar u bojama, nego u oštrini. Barem na onih par slika s autima, pogledajte registracije auta, a da ne govorim o close-up slika novina
    Iskreno, uopće mi je teško suditi o fotkama koje radi N73 kad mi izgledaju totalno nerealno, baš kao da je nakon što su uslikane prošle kroz razne algoritme u telefonu. Od saturacije do sharp filtera. Probaj isto učiniti npr. u PS-a sa nekom od fotki na K800 i imat ćeš identičnu fotku koju N73 daje odmah iz telefona. OK, možda je to nekom super, al meni se osobno ne sviđa.
    Čini mi se da Nokia daje fotke koje su više bazirane na softveru, a SE na optici. (i da, zanemarite ovdje Carl Zeiss marketing na Nokii, Sony još od 90-ih radi sa CZ-om svoje Cyber-shotove).

Spomenuo si oštrinu novina - e sad, ili je osoba koja je testirala fotiće zaboravila na makro mod, ili je imala neki drukčiji K800 (moš si mislit) od onog kakvog sam ja imao, ali evo ti ponovno pa pogledaj oštrinu ovih fotki koje sam ja sa K800 uslikao:

Vide se oštro čak i slova s druge strane papira.

Vide se i najsitnije crtice i oštećenja na ključevima. Ovdje se čak i depth-of-field optike vidi, kad su ključevi u prvom planu oštri, a privjesak iza mutan.

(nakon klika na thumbnail, još jednom klik na sliku da se prikaže u punoj veličini, dakle 3.2 MP)
    Zadnji uredio whiteboy : 07-08-2006 u 18:16
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Spomenuo si oštrinu novina - e sad, ili je osoba koja je testirala fotiće zaboravila na makro mod, ili je imala neki drukčiji K800 (moš si mislit) od onog kakvog sam ja imao, ali evo ti ponovno pa pogledaj oštrinu ovih fotki koje sam ja sa K800 uslikao:
    Dragi, tebi uvijek vjerujem više nego ovim KGB-ovcima iz varšavskog pakta.

Palo mi je na pamet to sa makrom, pitanje je kako je testirano. Uostalom, nisam te sreće da imam u ruci oba dva oba dva, pa da mogu objektivno procijenit. Bez obzira moj izbor pada na N73 isključivo zbog subjektivnosti, a o tome možeš čitati ođe:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16108

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    nisam te sreće da imam u ruci oba dva oba dva, pa da mogu objektivno procijenit
    Isti slučaj je i kod mene, nažalost. Baš bi ih volio realno usporediti po tom pitanju... tko zna, možda Mobil (u suradnji s CIA ili CTU-om) i napravi nešto..

No velim, začudio sam se kako je meni makro dobro ispadao na K800, a njima ne... e sad, tu nekaj ne štima...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Isti slučaj je i kod mene, nažalost. Baš bi ih volio realno usporediti po tom pitanju... tko zna, možda Mobil (u suradnji s CIA ili CTU-om) i napravi nešto..
    Ako ovi zataje, uvijek ostaje Mossad

U svakom slučaju, i slike sa oba moba su jaaako dobre u usporedbi s prijašnjim modelima.

Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Sony Ericsson W810i
    By dolac in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 316
    Posljednji post: 21-04-2010, 21:20
  2. Imam K800i - zanima koga sto?
    By jsp_m in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 155
    Posljednji post: 20-08-2006, 03:11
  3. k790 k800