Evo me zbunjenog!
Inače favoriziram SE ali ova Nokia mi izgleda strava! jedina mana n73 je symbian a jedina mana k800 je što ga nema!
eh da taj symbian!
Evo me zbunjenog!
Inače favoriziram SE ali ova Nokia mi izgleda strava! jedina mana n73 je symbian a jedina mana k800 je što ga nema!
eh da taj symbian!
A čovječe pa ti si stvarno zbunjen. Čim ti je Symbian mana ne znam zašto uopće razmišljaš? K800i je telefon za tebe. Meni osobno Symbian ne koristi tako da sam odustao od njega i zasad se držim SE-a. Imam W900, a prije toga sam imao 7610 sa Symbianom i vjeruj mi W900 mi daleko bolje paše. Ja mislim da nemaš što razmišljati s obzirom na ovu rečenicu koju si ti napisao. K800i je tvoj izbor!Izvorno postao teebz
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
-Uzmi N73!!!![]()
![]()
![]()
ovako necu usporedjivat symbiane sa obicnim operativnim sistemima,jednostavno pogledaj sve karakteristike koje oba phona imaju pa razmisli.Neces niti u jednom slucaju profulat![]()
nemaš šta razmišljati, ako ti je mana na nokiji što ima symbian, k800 je mob za tebe! ja osobno bi ziher uzeo N73, bez ikakve dvojbe
ma kužim ja vas sve, hvala na postovima!
imao sam nokiu 7610 i stvarno je bila savršena (tek kada je izašla, imao sam je 3 mjeseca i ostavio je na stolu samu bez čuvara i našla je drugog gazdu!!!!!) a u ta 3 mjeseca me je stvarno dobro služila, jest da me je nekada symbian ispijao živce, ali po razno raznim forumima se je nalazilo rješenja......
odkada je nokia izbacila N seriju na tržište----zgadila mi se. sve neke cigle, u plastičnom izdanju, neznam, nikako mi se nisu svidjele, ali ova N73 mi izgleda baš simpa!
što se tiče usporedbe znam da nije baš na mjestu ali eto, zanimala me reakcija iskusnih forumaša na takvu usporedbu!
još uvijek nisam 100% odlučio koji mob da uzmem, zato navalite sa pro et contra!
Čuj, ako ti se iole sviđa Symbian, onda definitivno uzimaj N73. Ja bih recimo uzeo K800i. Hardwareski su K800 i N73 tu negdje tako da što se toga tiče nećeš fulati. Odluči najjednostavnije što možeš, bez puno razmišljanja, uzmi onaj koji ti se više sviđa.Izvorno postao teebz
Symbian dakako ima svojih prednosti tako da ako ti odgovara uzimaj N73, još ako ti se mob i sviđa, to je to.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
A ćuj ak ti je bolje dati 200 ili 300eur više ,kolika je razlika između ta dva moba samo radi symbiana GO FOUR IT.
Iskreno ja bih rađe uzeo(tj već ga jesam uzeo)K-800.
pa kolko sam ja gledao danas oglasnik, N73 je 450€ a K800 je od 330-450€, tako da razlika i nije neka.Izvorno postao ledeni
naravno da ako bi išao preko mobisa, razlika bi se popela na tih 200 ili 300€ kao što ti kažeš!
...po ovome, za tebe je k800...Izvorno postao teebz
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks