Evo tek sam danas vidio, probao sam i ide, meni se čini jako dobro.
Di si to naša i ima li još toga?
EDIT: ne trebaš, naša sam sam...
Samo mi nije jasno je li moguće imati takva bar 2
neznam kako ni zašt, ali očito da idu gore...
evo jedan bluish http://rapidshare.de/files/27061468/...hakim.zip.html
valjda treba u /a/mobile/skins napraviti folder i ubaciti fileove unutra.... sad ću pogledati
EDIT: pogriješio sam.... uspjeli su ubaciti custom ikone i u paru sa color shemom daje sličan efekt skina... samo uploadati gif sličice u /a/mobile/ a color shemu u /a/mobile/system!!
Zadnji uredio GoGs : 04-08-2006 u 16:58
Evo tek sam danas vidio, probao sam i ide, meni se čini jako dobro.
Di si to naša i ima li još toga?
EDIT: ne trebaš, naša sam sam...
Samo mi nije jasno je li moguće imati takva bar 2
Zadnji uredio .andro. : 07-08-2006 u 00:36
color shema ide samo jedna. razlog je nemogućnost hacka cijelog flasha... ovo šljaka kao na tripletsima, samo je fora u tome što se ikone ne ubacivaju u /a/mobile/system nego samo u /a/mobileIzvorno postao a.k.
tako da nije moguće mijenjati dva stila istovremeno...
Jel moze neko meni kao totalnom neznalici objasnit kako stavit skin na mobitel? Imam USB kabel, skinio sam drivere i motorola phone tools, i kod toga je sve u redu, sve funkcionira. Dalje skinio sam skin na gore danom linku i P2k Commander kako sta pise u readme-u tog skina. E sad, problem je u tome sta pojma neman kako dalje?
EDIT: Da ne bi bilo zabune znam sta je SEARCH, i nagledao sam se puno ovome slicnih topica u protekla tri dana dok mi nije aktiviran acc, u medjuvremenu i naucio dosta, al valjda nije grijeh pitati...
Zadnji uredio destructo : 11-08-2006 u 14:13
Izvorno postao GoGs
radi super je no gogs ...steka...nema budilice...izgubila se...:-D...sta da radim???
pogledaj moj edit u prvom postu pa ćeš vidjeti da ipak nisu skinovi...Izvorno postao destructo
...mislim ja nisam osobno zadovoljan sa tim nazovi "skinom" ma da to nije ni blizu skina...ja sam stavio na L6..i njihov mma_ucp koji je u privitku no onda mi je zastekala lijeva soft tipka i nije mi bilo budilice...no sve sam uspio rijesiiti sa mma_ucp od moto v360v hehe...i uopce sam maknuo to jer mi je glupo da za svaku stavku u meniju ima slika..nista drugo osim slike ne vidim...i to mi se ne svidja...tako da sam ostavio original moto skin..ako se to skinom moze nazvati...hehe..:-D...Izvorno postao destructo
kao što rekoh, nije skin već kombinacija mma filea, color sheme, ikona i evo EFEKTA skina. da je skin, onda bi se .ski i ostali fileovi morali uploadati u /a/mobile/skins, a ne ovdje gdje idu ovi.Izvorno postao bubyx
Bookmarks