thnx. ovak. odustal sam od toga da si napravim staklenoIzvorno postao ou75id32
ipak je to puno živaca, novca i vremena u igri... neda mi se to sad za nekih godinu dana
e sad kupujem nekakvo kučište, pa bum njega modal
![]()
thnx. ovak. odustal sam od toga da si napravim staklenoIzvorno postao ou75id32
ipak je to puno živaca, novca i vremena u igri... neda mi se to sad za nekih godinu dana
e sad kupujem nekakvo kučište, pa bum njega modal
![]()
Pa ne treba kupovat ništa ako imaš mašte i ono s otpada tj. neko bez veze koje nekome ne treba može biti odlično....
Trk po sprejeve...stare igračke i brdo boja za modele..naravno i tonu ventilatora ..zapravo sve je u igri hehehe![]()
ma znam, al neznam di da uzmem takvo kučište. imaš ti možda kojeIzvorno postao ou75id32
![]()
Nažalost ne više ali ako pogledaš malo http://www.hardforum.com/ vidjet ćeš da se dosta kućišta radi od drva tj. panelki i izgledaju savršeno... ne mora biti
orginalno kućište od kompa.... sve može poslužiti... potroši malo vremena i pogledaj forum pod "Worklogs" -opis kako se projekt radio, "Case Mod Gallery" -i tu ima dosta toga i na kraju "Electronics" ....
Isplati se izgubiti cijeli dan tamo ako te zanima to .... nešto će već izaći u glavi... tko kaže da treba stati na jednom kućištu jer ako ti krene možeš i zaraditi sređujući drugima kante ....
![]()
sve sam ja već to pogledal, ne brini... i još puno foruma i siteova o tome... kad dođu u 10mj pare za rođkas e onda se bacam skroz na poselIzvorno postao ou75id32
Ne znam baš...otkud ti ona luda ideja za kućište.....????
Ne znam jesi li vidio onaj ludi mod sa košem za smeće ... izgleda ludo![]()
koji mod? daj linkIzvorno postao ou75id32
Bookmarks