Najbolje otvori novu temu i tamo pitaj što te zanima jer će ovo kadtad moderator obrisatIzvorno postao lujito
![]()
ništa ne treba mijenjat ako postoji jaći na istom socketu, no trebaš pazit na socket da ne uzmeš krivi, a vjerojatno na tu ploču ide i p4
navedi koja ti je matićna i proc pa ti kažem dali ti se isplati, jer ako stavljaš 2,8 umijesto 2,4 (primjer), nećeš nikakvo poboljšanje osijetit
Najbolje otvori novu temu i tamo pitaj što te zanima jer će ovo kadtad moderator obrisatIzvorno postao lujito
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
eto, da ne ponavljam...Izvorno postao Ifrit
![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Ja sam Intel fan, ali mislim da je dokazano da AMD X2 radi bolje od Intel DC na 64bit platformi... koja još nažalost nije iskorištena...
Bio na AMD-u 3000+, nedavno prešao na Intel Pentium D 805...
ja sam prije imao intel celeron 2,4gh, sad imam intel pentium d820
Da Domy, a se sjecas kak sam ja bio skeptičan prema AMDu 3200+Izvorno postao domy_os
koliko god je on dobro radio, Intel HT je bio bolji u Operativnom sustavu...
da sam AMD ima na AGPu, onda bi zažalio zbog prelaska, al imo sam ga na PCIEx, pa mi je ono taman tad to trebalo...
sad sam vlasnik i AMDa i Intela... ( naravno, nešta starijih modela ) ali čuj, bar oboje rade ispravno...
prije sam na jednom kompu dekodirao film za 30 minuta i snimio ga za 10 svaki..
a sad u sat vremena imam 2 filma snimljena sa 2 kompa... hehe...
to je recimo jedba bitnija operacija... Čak mi je sad i bolje...
a osim toga, ako nešta crkne , jeftin je popravak...
nisam ko lihto da patim od "slabog" kompa... hehe men je i ovo dovoljno...
pa gledajući mene kako ne dajem neke razlike 3 Ghz procu i 2 Ghz procu, možete i vi zanemarit minimalne razlike AMD X2 naspram Intel X2... prosječnom čovjeku za prosječne potrebe neće biti razlike
Sve je to tako lijepo i super, ali dok me god drži ovaj 2400+ i dok kondenzatori na matičnoj ne prdnu, ostajem na njemuJedino me strah šta ako crkne, ne treba mi brži...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks