vakoc. zadnjih par dana mi se dotična nokia počela smrzavat u razgovorima, sama gasit, i ponekad sama po sebi u stand by-u izbacit problem sa registracijom SIM kartice. to se događa već zadnjih 2 tjedna, a danas je doseglo vrhunac. konkretno, kao da sam znao jučer sam napravio backup svega, i ujutro na poslu mi se ugasi, ja ju jedva upalim i nakon 15 sekundi izbaci poruku o neuspješnoj registraciji SIM kartice. pošto sam u zadnje vrijeme slab sa živcima, opizdio sam ju o stol, onako, pošteno, probao upalit i više nije htjela ni a reć. onda sam ju počeo udarat šakama toliko da sam si raskrvario zglobove na desnoj ruci, bacao ju po stepenicama, i gazio nogama. e sad, došao sam doma, uspio sam ju upalit, al ekran ne reagira, tj., samo svjetli. nema slova. oštećenja na njoj se skoro ni ne vide jer sam bio nježan sa udarcima, samo male ogrebotine izvana, iznutra ništa ne udara. ugasio sam ju i probao hard reset, (zelena+*+3) no ne da se upalit, tj. ne reagira, a inače ju mogu upalit, al nema slova. pa sad mene zanima jedna stvar. znam da se to ne isplati popravljat u mobisu, oderali bi me više nego rođenog brata, nego me zanima dal bi se flešom možda nešto pomoglo, jer kažem, unutarnjih očtečenja možda ima, možda nema, no ništa se ne čuje. vanjskih, samo pokoja ogrebotina. šakama sam ga tukao po unutarnjoj strani, dakle po onim limovima, znači ekran nisam takao. jedino je možda nešto se odspojilo kad sam skakao po njemu. dakle, sad ja kao najobičniji laik pitam, mislite li da bi fleš pomogao, jer hard reset ne reagira. konkretno, hitno mi treba telefon, čak razmišljam o kupnji tokom današnjeg dana jer sam vezan poslovno s njim. ako po ovoj priči mislite da nema nade, odma bi volio da mi predložite neki do 1000 kn +,- 100 kn, s tim da isključujem sve samsunge. razmišljam o motoroli e1000(imao sam je jedno kratko vrijeme) ili 6270, ne želim k750, eventaulno od SE ona w serija, al ne znam koji bi prošao do 1000 kn. i da, preferimram veće uređaje, ne male poput onih preklopnih samsunga ili motorola. kažem, jako mi je hitno. stoga, braćo po forumu, pomozite bratu u nevolji!