Moze li se sa sync stationom flashati mob... i patchirati... ili bilo cime sto dolazi u opremi s njim...
ili je potrebno kupiti kabel za 70kn?
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze li se sa sync stationom flashati mob... i patchirati... ili bilo cime sto dolazi u opremi s njim...
ili je potrebno kupiti kabel za 70kn?
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam nikad pokusavao,ali mislim da moze ali nije sigurno mozes nesto sjebati, bolje je kupiti kabel
Može se.....
Ja imam samo sync station....
Možeš sve raditi!!!
Evo ovako da neotvaram novi thread pitat ću ovdje;
pošto sam razbio svoga SL-a 45 kojeg sam baj d vej dobio za 250kn s svom opremomzanima me gdje ima za kupit displeja za njega i po kojoj cijeni te koliko je to zajeban posao za solo radit!
Hvala!
znam za nekog tipa u splitu koji popravlja mobove jako jeftino, samo mu posaljes mob busom
Aaa, gedaj; pitanje je koliko je to sigurno a ionako mi treba to brzo tako da se radi 20-30kn niže cijene ne isplati zajebavati s slanjem to u Split.Poslao: coma_zgb
znam za nekog tipa u splitu koji popravlja mobove jako jeftino, samo mu posaljes mob busom
Ima jedan lik na newsima koji prodaje displey za 250kn što mi je malo preskupo jer iznad dve bulje ne mislim ići!
Fala bogu što sam "našao" sad programček SL45exp. pa s njim mogu namještati postavke telefona i čitati poruke, još jedan dokaz da boljeg fontela od SL45 N E M A
mozda ti ja mogu nabaviti display, budem ti reko popodne
OK, fala!Poslao: coma_zgb
mozda ti ja mogu nabaviti display, budem ti reko popodne
Bookmarks