Imate li koji link za Firmware i LP za V3R. Ja sam nasao jedan na http://www.planetmotox.net/ ali nema HR LP.
Imate li koji link za Firmware i LP za V3R. Ja sam nasao jedan na http://www.planetmotox.net/ ali nema HR LP.
Jako jako teško buš našao firmware sa Hr Lp ako se ne varam to je R4515 i koliko znam on je za sada nedostupan na svim mjestima na kojima sam tražio! A mogu ti reči da sam ga tražio duže vrijeme! Bilo bi poželjno da ako neko ima V3r sa Hr LP da napravi backup sa novim FlashBackupom 3.0.050 i stavi ga na rapid tako da dečki pokušaju izvaditi LP!Izvorno postao sdumanic
EDIT!!!!!
Imaš sreće kako sam se sjetio da poljaci često traže LP za tu motorolu a polish je u 0037 našao sam na njihovom forumu! Znači staviš si MP sa bilo kojim jezikom i reflash sa ovime na isti način kako si stavio MP
http://rapidshare.de/files/28136261/...7_lng.zip.html
TNX. ja sam imao V3R sa HR menijem ali sam je flashao a da nisam napravija ispravan backupIzvorno postao fliponja
. Kolega sa posla mi ima istu, pa cu pokusati backupirati i negdje postaviti backup.
Ja imam V3r, i pokusao sam sa Flashbackup 3.0.53 da uradim kompletni backup, ali nazalost u opciji za odabir telefona ne postoji V3r, tako da sam probao sa generickim "boot ver. up to 07.D0", prvo je izbacio gresku, a sam backup PDS je trajao preku 1 sat! U slucaju da odaberem V3, backup prekida odmah.
Dali znate sa cim mogu uraditi kompletni backup?
Iako je uspesno (?!?) izvadio backup, evo sta sam dobio od status prozora:
*** Operation start (8/10/2006 1:22:13 PM) ***
Random's Flash&Backup 3.0.053
Read data: C:\Program Files\Random's Developments\Flash&Backup 3\Backups\2006-08-10_132213\...
Turning phone to Flash-mode...
Sending loader...
Done.
Executing JUMP...
Error!
Reading code group: PDS
Done.
Compressing data...
Operation done.
*** Operation end (8/10/2006 2:14:12 PM) ***
Pošto je prvi error na JMP komandi, rekao bih da ne skače na dobru adresu. Taj JMP pozicionira program na određenu lokaciju u memoriji gdje počinje čitanje. Očito ta lokacija nije točna za navedeni mobitel, pa program tamo ne nalazi što očekuje/što bi trebao naći.
Veliš da je uspješno napravio backup - kako znaš? Probao si flashat mob s tim dobivenim SHX fileom? Vjerujem da nisi, a po meni ni nemoj probat. Tko zna da li je file kako treba ili mu je jedan jedini byte kriv, koji ti može mob pretvoriti u ukras za na zid u sekundi... Ne bih ja to probao dok FlashBackup ne veli daj e sve prošlo OK. Ne mora biti ništa, a opet može ti fino zeznut mob.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Znaci, nesto od samog pocetka sa backupom nije u redu.
>>Veliš da je uspješno napravio backup - kako znaš? Probao si flashat mob s tim dobivenim SHX fileom? Vjerujem da nisi, a po meni ni nemoj probat.
Zato sam stavio (?!?) posle izjave da je napravio backup.Ja kazem da je backup napravljen, a shta i kako sadrzi, to samo flashbackup zna.
>>Tko zna da li je file kako treba ili mu je jedan jedini byte kriv, koji ti može mob pretvoriti u ukras za na zid u sekundi... Ne bih ja to probao dok FlashBackup ne veli daj e sve prošlo OK. Ne mora biti ništa, a opet može ti fino zeznut mob.
Iskreno receno, ni ja ne bih flashao nazad tu 'zajebaciju' od backupa.
Nista, nama 'ponositim' vlasnicima V3r ostaje samo da pricekamo da nas prikljuce u flashbackup.
Bookmarks