Psiloc eFileManager ima slicnu opciju, ali nepostoji nista takvo..
Mozes ih obrisat jedino ruchno.. nazalost..
postoji li neka aplikacia koja bi u mobitelu napravila nešto slično što reg.mechanic radi u windowsima jer novopečeni sam vlasnik symbiana pa stalno nešto instaliram i brišem - postoji li nešto čime bi pobrisao ostatke tih programa prazne foldere i slično??
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Psiloc eFileManager ima slicnu opciju, ali nepostoji nista takvo..
Mozes ih obrisat jedino ruchno.. nazalost..
neki program da mi obavi mali scan....možda neko zna???Izvorno postao Shamanix
bilo koji antivirusni program.Izvorno postao iwek
Hajd molim te ako ti nije smor da malo preciziras ovo, ( koji antivirus program, koja tacno opcija, sta brise, stavi koji link za download ).Izvorno postao zerobravo
I moze li neko otprilike reci gdje se rucno brise, posto ako imas hrpu programa, tesko mi je da uocim sta je cije, nije bas kao na kompu da otprilike znam tacno sta je !!!?
Hvala
pošto si novi u symbian svijet(prvo čestitam u ulazak u kult boga symbianaIzvorno postao letmarebrmbarov
) predlažem ti da skratiš svoje muke i patnje sa traženjem raznih aplikacija, te se registriraš na forum dotsis.com kao i večina novo pečenih korisnika. tamo ćeš naći sve što ti treba što se tiče aplikacija, pa tako između ostalh i raznih system tools alata. dakle, kad tamo pročiš sve što te zanima i nezanima, i kad malo usvojiš za sada nepoznato gradivo, onda će ti biti puno lakše tražit ono što stvarno želiš i znaš što tražiš. upravo zbog toga ti predlažem da si formatiraš mmc karticu, jer je jako teško snači se kad ne znaš čemu što služi. puno je lakše krenut nešto iz početka nego kupit nečija go... nadam se da me razumiješ
![]()
Pa nisam bas pocetnik, ali ne razumijem bas operativni sistem kao win gdje tacno znam gdje se sve nalazi !!
U svakom slucaju hvala ti !
P.S.
Dotsis vec dugo koristim.
Appman ima opciju brisanja zaostataka pojedinih aplikacija, samo ne znam briše li samo foldere ili i conf fileove (citaj registry)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
vidi i ja sam novo pečen pa sam isprobao sad u kratkom roku more aplikacija ručno možeš brisat u fexploreru kao što već znaš i sam a od antivirusa mi je norton bio najbolji jer se lako apdejtaIzvorno postao letmarebrmbarov
... i ovaj sa dotsisa mi baš fino radi...
idem ovaj appman probat nać i instalirat baš me zanima
app man rules!!! evo i link :
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...pman>othread
Koja euforija...Izvorno postao iwek
![]()
Izvorno postao letmarebrmbarov
http://symbian-freak.com/downloads/sisunmaker.htm
Ovaj program za PC će ti prikazati gdje se točno svaka datoteka instalira,samo otvori npr. FExplorer.sis sa UnMakeSIS-om i dobit ćeš popis datoteka i u koji točno folder ide koja nakon instalacije. ! znači da odredišnu memoriju biraš pri instalaciji,C je memorija telefona a E je mem.kartica.
Sa tim si 100% siguran koje možeš brisat a koje ne.
Zadnji uredio sms freak : 08-08-2006 u 18:01 Razlog: tipkarska greška
Bookmarks