Hvala decki. Probat cu prvo skinuti noviju verziju BlueSoleila da vidim hoce li onda sljakati, ak ne onda cu probati ono drugo.![]()
Hvala decki. Probat cu prvo skinuti noviju verziju BlueSoleila da vidim hoce li onda sljakati, ak ne onda cu probati ono drugo.![]()
Evo, ja skinula novi BlueSoleil, pokrenula sve, u PC Suitu stisnula Get connected i on meni opet pokaze onu poruku: cannot use the connection tipe. Check that all the needed hardware, software and drivers are available. Eto, sta sad? Gdje ima onaj mRouter?![]()
nda... pošto gubim živce polagano, a ne uspjevam napraviti što želim, ajd da i ja zamolim za pomoć.
Dakle, situacija je ovakva:
- kupio AirLive bluetooth dongle.
- Instalirao drajvere, dobio maj blutut plejses, sve servise. Svi servisi se automatski pokreću
- omogućio BT na mobitelu (Nokia 6103 je u pitanju)
- upario komp i mob
i sad:
uredno mogu pristupiti folderima (tones, images...), ali ne uspjevam se spojiti niti preko PCSuitea, niti s Oxygenom. Pokrenem ja onu simulaciju serijske veze (na COM 5) i on se konektira s mobom, ali u nokia connection manageru, niti preko bluetootha, niti preko seriala ne mogu vidjeti mob. Čitam da hvalite BlueSoleil; skinuo ja i taj prog, ali on uopće ne vidi moj BT divajs.
Šta sad?
Hvala.
"Never refuse to do a kindness unless the act would work great injury to yourself, and never refuse to take a drink-- under any circumstances."
- Mark Twain
Nevjerojatno, ali izgleda da se BlueSoleil i PC Suite kolju iz verzije u verziju. Sad na netu vidim da ima problema i sa zadnjim verzijama oba programa. Drugima pak BlueSoleil 1.6 i PC Suite 6.6 rade savršeno.Izvorno postao Ivy4
![]()
Ako imaš Win sa SP2 onda makni BlueSoleil kompletno i pusti Windowse da instaliraju BT sami, sa svojim driverima... Probaj se onda spojiti preko PC Suitea. Ako ni to neće, onda probaj neki drugi program osim BlueSoleila ili tako nešto...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Gdje mogu naci mrouter? Sto bih trebala uciniti da sljaka pc suite?
Bookmarks