Nemoj me krivo shvatiti tvoj savjet je bolji, jednostavniji jer u novim verzijama je riješenje spajanja vjerovatno automatiziranije.Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
![]()
Nemoj me krivo shvatiti tvoj savjet je bolji, jednostavniji jer u novim verzijama je riješenje spajanja vjerovatno automatiziranije.Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ne shvaćam ja ništa krivo, sve 5.Izvorno postao Vuki
Ovo tvoje riješenje se možda svidi modemašima jer njima nije tako jednostavno skinuti 25MB radi novog BlueSoleila. Ostali sretnici neka skinu novi BlueSoleil i riješili su problem.
Eto, ja nisam ni znao da ima neki drugi način, pa tko voli, ili ne može drukčije, neka izvoli.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Hvala decki. Probat cu prvo skinuti noviju verziju BlueSoleila da vidim hoce li onda sljakati, ak ne onda cu probati ono drugo.![]()
Evo, ja skinula novi BlueSoleil, pokrenula sve, u PC Suitu stisnula Get connected i on meni opet pokaze onu poruku: cannot use the connection tipe. Check that all the needed hardware, software and drivers are available. Eto, sta sad? Gdje ima onaj mRouter?![]()
nda... pošto gubim živce polagano, a ne uspjevam napraviti što želim, ajd da i ja zamolim za pomoć.
Dakle, situacija je ovakva:
- kupio AirLive bluetooth dongle.
- Instalirao drajvere, dobio maj blutut plejses, sve servise. Svi servisi se automatski pokreću
- omogućio BT na mobitelu (Nokia 6103 je u pitanju)
- upario komp i mob
i sad:
uredno mogu pristupiti folderima (tones, images...), ali ne uspjevam se spojiti niti preko PCSuitea, niti s Oxygenom. Pokrenem ja onu simulaciju serijske veze (na COM 5) i on se konektira s mobom, ali u nokia connection manageru, niti preko bluetootha, niti preko seriala ne mogu vidjeti mob. Čitam da hvalite BlueSoleil; skinuo ja i taj prog, ali on uopće ne vidi moj BT divajs.
Šta sad?
Hvala.
"Never refuse to do a kindness unless the act would work great injury to yourself, and never refuse to take a drink-- under any circumstances."
- Mark Twain
Nevjerojatno, ali izgleda da se BlueSoleil i PC Suite kolju iz verzije u verziju. Sad na netu vidim da ima problema i sa zadnjim verzijama oba programa. Drugima pak BlueSoleil 1.6 i PC Suite 6.6 rade savršeno.Izvorno postao Ivy4
![]()
Ako imaš Win sa SP2 onda makni BlueSoleil kompletno i pusti Windowse da instaliraju BT sami, sa svojim driverima... Probaj se onda spojiti preko PC Suitea. Ako ni to neće, onda probaj neki drugi program osim BlueSoleila ili tako nešto...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Gdje mogu naci mrouter? Sto bih trebala uciniti da sljaka pc suite?
Bookmarks