smogi, zajeb je što ne možeš pisat jednom rukom. Ili možeš?
smogi, zajeb je što ne možeš pisat jednom rukom. Ili možeš?
ne vidim razloga zašto se ne bi moglo pisati 1 rukom......a to šta možeš sa 2 je samo veliki plus
Pa probaj pa vidi dal se može... ispast će ti mob na pod vrlo brzo dok ćeš palcom manevrirati s jedne na drugu starnu...Izvorno postao smogovac
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma dok je zaklopljen....![]()
Dobro, na E61 možeš tipkati 1 rukom, ali jeste li baš sigurni da možete sve raditi 1 rukom? Sigurno da ne, jer ćete morati pridržavati mob drugom.
Slažem se sa Smogovcem, a na kraju krajeva s dvije ruke tipkamo i po PC-ju pa nikome ne smeta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Al PC ne nosimo sa sobom po tramvaju i slično...Izvorno postao Mobyy
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo šta je meni bitno. Recimo kad sam u autu ili u bilo kojoj situaciji gdje mi je jedna ruka zauzeta, bogom je dan mob kojim možeš upravljat jednom rukom. Malo je nezgodnije od npr. N70, zbog širine, ali ipak mislim da se mođeš naviknut. Uostalom, marko6630 je već pisao o tom mobu i mislim da mu je "lego"Izvorno postao Mobyy
Meni je mob odličan. Prošle godine sam imao 6820 i mob mije bio zakon. Al uz jednu zamjerku; nije bio Symbian. A sad kad napokon postoji nešto takvo, to mora biti odlično. Što se tipkovnice tiče netko je u prethodnim postovima rekao da je čudna. Pa čudna je i treba malo navikavanja, ali i na 3650 se trebalo naviknut. Zato ja dajem glas za ovaj mob. Rekao si da si koristio 6822 pa ti tipkovnica neće predstavljat problem. Moj ti je savjet da ga kupiš.![]()
Bookmarks