...ma možeš ih tužit u onoj udruzi za zaštitu potrošača, al nećeš baš nešto postić s tim...uglavnom ti si još jedan od mnogih koje su izigrali, i ne samo na ovaj nego i na druge načine...inače ovo prvi put čujem...
prije 6-7 mjeseci uzeo sam preko firme tarifu 700 za poslovne korisnike..
i u toj tarifi dobije se motorola v3 i 3 mobitela sonye. k700.. kad smo potpisali ugovor dali su nam motorolu v3 i samo 2 snoya.. kad smo pitali kad ce treci oni su rekli da tek nakon placena 3 racuna se moze doci preuzeti 3 moobitel.. ja danas otisao po taj mobitel.. i govore mi da moram produzit ugovor na jos jednugodinu da bi dobija taj mobitel besplatno.. kome tuzit ih? i jel van se ovako sta dogodilo..
...ma možeš ih tužit u onoj udruzi za zaštitu potrošača, al nećeš baš nešto postić s tim...uglavnom ti si još jedan od mnogih koje su izigrali, i ne samo na ovaj nego i na druge načine...inače ovo prvi put čujem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma sigurno piše u ugovoru negdje"onako malim slovima".Izvorno postao Eminem
Znaju oni kako "sj...t"nas![]()
ja ne bi zasao iz ducana dok nebi dali treci uredjaj ako sam ga platio .
ako si bilo sto potpisao prihvatio si uvjete poslovanja koje oni odredjuju. To sto ih nisi pitao kakvi su to uvjeti nazalost sada je tvoj problem
dobar grah daleko se čuje
...upravo tako, uvijek nas shebu na tim potpisivanjima, jer ne pročitamo sve što tamo piše, i kao što je npr. "ledeni" naveo (ona mala, sitna slova)...Izvorno postao KaKaV NeReD
ne sjebu vas neg se sjebete sami (neki). ja volim pitat.
Možda bi čovjek i pitao, ali ovakvu glupost bi rijetko kome palo na pamet da predvidi i pita.
ali se zato slažem da je onda barem trebalo detaljno pročitat ugovor
istina. al moze im zaprijetit otkazom ugovora pa ce mu nekaj ponudit vec.
...jebga, "nered", nisu svi ko ti... zato još ne planiram ulazit u pretplatu jer zehebavaju ljude na sve načine, a i ja bi onda mogao bit jedan od tih...Izvorno postao KaKaV NeReD
u reklami stoji opcija team tarifa 700 motorola v3 za 200-300 kn i tri mobitela sony po 1 kunu... i jos su mi tamo rekli da dodjem kad prodju tri mjeseca po 4 mobitel.. i ja sad dodjema ona meni prica kako triba produzit uguvor na 1 godinu ili 2 zavisi kako ocu.. ja kazem pa neman ja sta produzivat duzni ste mi jedan mobitel.. a onda odgovara a pa to je bilo prije 4-5 miseci od tad se poslovanje malo promjenilo.. ako u ugiovoru stoji da meni pripadaju sve skupa 4 mobitela onda ih i trebam dobit bez obzira koliko je proslo od tog.. to je ko da ja prodan svoj stan danas nekome od vas i onda nakon deset dana dodjen u taj isti stan uselit.. i kazen vlasniku "a moj nacin poslovanja se promjenija" i potran covika ca.. a u ugovoru pise da je njegov stan.. tako i oni ne mogu minjat ugovor kako in pukne. zna se sta je potpisano i kad... , ugovor se mora ispostovat do kraja.. pa makar to bilo 100 godina nakon potpisa ugovora..
Pa imaš ugovor doma, ako tamo to piše, onda nema sumnje...
I ja imam jednu sumnju. Ekipa pogedajte račun kad vam dođe za par dana. Naime, prošli su mjesec uveli da se favorite brojeve može nazvati bez onog koda 888, a kad sam gledao ispis na moj.t-mobile portalu tamo vidim da su mi zaračunavali takve pozive po cijeni običnih poziva, dakle ne kao favorite brojevi. Provjerite!!!
S obzirom da baš i ne vjerujem da je bilo tako kako tvrdiš,ipak ostaje ti mogućnost pismene pritužbe.Izvorno postao saban
U svakom slučaju preispitat će se što se stvarno dogodilo
Sve ovisi. Da li si uzeo i nova četiri broja ili je možda koji bio stari s već postoječim trajanjem ugovora?Izvorno postao saban
Ako su sva četiri broja bili novi, tj. nove aktivacije, piši pismenu pritužbu, ali prvo provjeri povijest brojeva koji su ušli u opciju team. Ako je neki broj postojao prije ulaska u opciju tim onda sumnjam da nisu u pravu.
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
stavi vodokotlić n asebe pun tnt i povuci u centrali he he he he.
Šala sudom ne dobiješ ništa odustani oni su se ogradili papirom koji nisi čitao kad si potpisivao
stavi scan ugovora pa da svi pročitamo
Bookmarks