XoftSpy - http://www.softpedia.com/get/Interne.../XoftSpy.shtml
serial nadi sam ili ako oces da ti ga posaljem na pm
XoftSpy - http://www.softpedia.com/get/Interne.../XoftSpy.shtml
serial nadi sam ili ako oces da ti ga posaljem na pm
Da imam Ad-Aware i firewall, ali firewall nije ništa primjetio.Nabaci HijackThis log i pročisti nekim antispyware alatom (Ewido, Ad-Aware, Spybot,...). Jel imaš instaliran neki firewall?
Imam antivirus avast! 4.7 Professional za kojeg sam čuo da je veoma dobar.Znaci nabavi neki antivirus i s njim rijesi sve, ako nista ne uspije onda ces ga morati formatirati.
Probat ću ovo što ste mi rekli pa ću se pnovo javit.
koliko vama Ad-Aware nađe critical objects kada skenirate full system scan, pošto ih meni bude 89 ali to većinom budu registry keys i registry values pa ne znam šta da sa njima radim, da ih brišem?
Briši, ali napravi backup registrya ili čak mislim da ad-aware sam napravi backup entrya koje je pobrisao. No za svaki slučaj napravi backup. Ja nekad i ovako samo puknem da briše pa nisam dosad imao problema jer pregledam na brzinu tu listu pa čim vidim one razne ad servise i ostale gluposti sve brišem. Iako ti on može zeznuti s time neke programe koji neće raditi bez toga, tako da... Uglavnom moraš ih pobrisati, ali makar pregledaj listu i ako vidiš nešto važno odznači + backup registrya i to je to.Izvorno postao Master^sega
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Upravo sam downloadovao Xosft-Spy i rezultati su:
74 total definitions found
27 Running processes
74 Objects recognized
0 objects ignored
41 Registry keys Identified
9 Registry values identified
22 Files Identified
2 Folders Identified
Od toga su dva fajla sa ekstenzijom .sys ostali su fajlovi cookies i fajlovi iz mape common files-dll-ovi, a folderi su: jedan je C:/program files/Common files/cmeii, a drugi C:/windows/adware i oboje su data mineri.
Ove sa ektenzijom sys sam pogledao i primjetio da su stvoreni dosta dugo od kada sam instalirao winxp. neće naškodit sistemu ako ja sve ove fajlove, foldere i registry keys i values pobrišem?
Pa ne vidim razloga zašto si nabavljao anti-spyware ako ne misliš obrisati to što je on našao kao kritično. Samo ponavljam da napraviš backup... Što god on našao vjerojatno nije poželjno i smije se obrisati, ali za svaki slučaj... Ja po defaultu sve što nađu AV, anti-spyware brišem...Izvorno postao Master^sega
Napravio sam backup registrija, ali se bojim oviih sys fajlova da li da i njih brišem?
Vidi, kad je takva situacija ja ti ime filea, točno, puno ime napišem na Googleu. Onda ti on izbaci informacije o tom sistemskom fileu, što radi, je li ga sigurno obrisati, kolika je mogućnost da bude zaražen virusom, kojim virusom, kako ukloniti taj virus i tako dalje. To ti je najsigurnije od svega... Meni je pomoglo oko onih virusa sa svchostom i sl.Izvorno postao Master^sega
Znači samo staviš ime npr. "svchost.exe" (bez navodnika) u Google i on će ti među prvim linkovima izbaciti neke siteove tipa "Process Information" i sl.
Eto, to si obavezno pogledaj pa sam odluči da li da ih brišeš.
Bookmarks