= Citat = Izvorno postao Zeee Pregledaj post
Eto napravio sam si sluške.... iskombinirao bananu od nokijinog handsfree i u onom malom plastičnom dijelu gdje inače stoji mikrofon zalemio sonijeve sluške.... zvuk je bolji od većine malih mp3 playera... iznenađen sam

= Citat = Izvorno postao mali David Pregledaj post
Naravno da je problem "kupiti" gotove 2,5 stereo slusalice jer vecina nema 4 pina i ako ima, raspored pinova je drugaciji, a i kada se nabave i takve sa drugacijim rasporedom pa se prelemi, treba dobro paziti jer neke su zalemite na samo jedan izlaz obadvije slusalice i onda naravno nemaju stereo zvuk.

Nije tako veliki problem kupiti, u trgovini gdje prodaju rabljene mobitele, stereo slusalice od nokije sa 2,5 bananicom. Ionako im stoje u trgovini i nemaju kome prodati, ako kaze da kostaju 40 kn, cijena se lako prepolovi.
Malo se rastavi onaj dio gdje je mikrofon i sa lemilicom za 5 min imate "svoje" slusalice. Naravno da se mogu na mikrofon nalemiti i neke skupe slusalice i onda stvarno razvaljuju. Ovim ujedno imate i hands-free.

Bok ljudi citam o tome kako napravtiti da rade oba dvije slusalice kod v360 i imam par pitanja:

1. Dali je svejedno koje slusalice od nokie uzimam ? (glavno da imaju 4-pinsku bananu?)
2. Kad ih kupim kako znam gdje da ih prespojim? položaj žica....
3. ima li netko iskuatva sa time ?... postoji li neki tutorial (POST) na netu kako se to radi?
4. Svejedno od kojeg proizvođača uzimam ili je najbolje od nokie i zašto? (vidim samo se spominju od nokie slušalice)