Dal netko zna gdje bih mogao pronać slušalice za L7slvr jer sam pretražio gotovo sve dućane i nigdje nema?
Dal netko zna gdje bih mogao pronać slušalice za L7slvr jer sam pretražio gotovo sve dućane i nigdje nema?
Bilo tko??? Očajan sam totalno..
jel vi znate kak zgleda motorolina banana uticnica evo kako: http://img179.imageshack.us/my.php?i...sc004752th.jpg .
ajd mi recite gdje je tu desni kanal????????
imas masu, mikrofon i lijevi kanal a di je desni kanal???
jel u zraku mozda??? mozete mi objasnit od kud stereo??? vi svi imate mono slusalice samo kaj su vam se sa tim konektorom od 4 pina spojili desni i lijevi kanal pa salje na oba signal. molim odgovor!!!!!!!!
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Dakle, ono sto se vidi na slici su dva kontakta koji dodiruju bananu poput opruge i moraju biti ispravno pozicionirani. Prvi pin treba ici sa vrha, tj njegov kontakt je negdje dolje, zatim imamo dva kontakta sa oprugama i na kraju jedan pin je spoj sa tijelom banane i nemora biti tako precizno pozicioniran jer je to ujedno i masa. Dakle moze biti negdje pri vrhu. Naravno da nema 4 pina nebi imalo smisla niti lemiti.
Upozorenje - na originalnim stereo nokijinim slusalicama (koje sam ja kupio) su oba kanala bila zalemita zajedno, znaci da su tvornicki od stereo slusalica napravili mono slusalice. Ovo je moje skromno iskustvo i obicno radim na osnovu onoga sto vidim. Ne vidim razlog da bi napravili neke motorole stereo a neke mono???
povratak motoroli :)
Bookmarks