Izvorno postao pugy
Tko to?
I jeli može tko odgovoriti na moje pitanje?
Izvorno postao pugy
Tko to?
I jeli može tko odgovoriti na moje pitanje?
Eto napravio sam si sluške.... iskombinirao bananu od nokijinog handsfree i u onom malom plastičnom dijelu gdje inače stoji mikrofon zalemio sonijeve sluške.... zvuk je bolji od većine malih mp3 playera... iznenađen sam![]()
jedna stvar mi nije jasna.... zelio bih si stavit na mob (v360) neke normalne slusalice (2!) a ne da bude samo jedna i to s mikrofonom kojeg uopcre ne koristim. sad koko sam skuzio treba kupit 2,5 mm bananu s 4 pina. naso sam takvu u cipoteci mislim da im se zove nesto kao cetveropolni 2.5 mm utikac. sad meni nije jasno da li ja taj 2.5 utikac mogu piknut u mobitel i onda u utikac piknut najnormalnije slusalice sa 3.5mm (koliko sam skuzio taj utikac je musko-zenski) ili je potrebno nesto drugo napravit, uglavnom prioritet mi je da imam najnormalnije 2 slusalice koje se lako nabave, po mogucnosti bez mikrofona i da ih mogu koristit za slusanje glazbeostalo mi nije bitno...thnx
Ako je samo banana, onda odrezes 3,5mm bananu sa slusalica i spojis ovu od 2,5mm
Ako je to adapter sa 2,5 na 3,5 onda samo ustekas u njega neke 3,5mm slusalice
naravno da ce slusalice raditi i ako nemas mikrofon, samo neces moci razgovarati kada su ukopcane
povratak motoroli :)
Sve navedeno suvišno... U Chipoteci imaju adaptere 2.5 mm m/3.5 mm f koji omogućuju korištenje standardnih slušalica. Cijena smiješno malena: 3,5 kn!
Nokiine skuske takodjer imaju 4 pina na chincu....samo su drugacijeg rasporeda pa nesljakaju.
Prelemite pinove po gornjoj skici i vvvvvalaaaaa
Ja sam si tako napravio samo sto sam nalemio i kvalitetnije slusalice
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
ja sam sebi rijesio problem tako sto sam u chipoteki kupio 3,5mm --> 2,5mm konektor (3,50 kn) i unutra ubacujem obicne slusalice jer kao sto sam rekao za drugo mi i ne treba samo sto moram mrvicu izvuc ih jer kao sto je vec prije bilo napisano da jedna masa prekratka,... uglavnom sve radi kako treba i mob je sad bolji nego vecina mp 3playera, osim ono sto moram malo izvuc 3,5 konektor
Bookmarks