Tema je otvorena...slobodno postajte zahtjeve za promjenama nickova, kako je navedeno u postovima prije.
Tema je otvorena...slobodno postajte zahtjeve za promjenama nickova, kako je navedeno u postovima prije.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo, ja bih da mi se digne jedan ipsilon iz nicka, dakle da mi nick bude samo Moby.
STARI NICK- Mobyy
ŽELJENI NICK- Moby
Broj postova na dan 31. kolovoza 2006.god.-1556
Datum prijave na forum- 22.srpnja 2005.
Imam još jedan nick kojeg sam otvorio bezveze, da vidim može li se s dva nicka biti na forumu. Ali, taj nick gotovo nikada nisam niti koristio.
Nick kojeg možete slobodno izbrisati je FISHbone (prijavljen 13.1.2006.), broj postova na dan 9. rujna-1
Dakle-NICK ZA BRISANJE (SPAJANJE)-FISHbone
ŽELJENI NICK- Moby
Zadnji uredio Moby : 09-09-2006 u 22:47
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
S obzirom da je prošlo neko vrijeme od prvog posta s pravilima, koja su, uzgred rečeno ponešto i izmjenjena, molio bi članove koji žele promjeniti nick da PONOVNO pročitaju pravila i u skladu s njima napišu prijavu. Prijave koje nisu u skladu s pravilima neće biti uvažavane.
Prije prijave u popisu članova provjerite da li se željeni nick već ne koristi.
Usput, da ne bi bilo pitanja gdje se može vidjeti datum registracije, a vjerujem da bi ih moglo biti, datum registracije možete vidjeti u svom profilu, kad kliknete na svoj nick.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Stari nick: ダニエルの意気込
Novi (zeljeni) nick: Thunderhead
Br. postova u tren. prijave: 24
Datum registracije na forum: 23-06-2006
Budući da svi daju razlog zbog kojeg
žele promijeniti nick,odlučio sam i ja dati;a razlog je jednostavan: Trenuni nick sam stavio kao zaštitu protiv svojeg mlađeg buraza,zahvaljujući kojem sam i popio ban na nekim drugim forumima.Sada sam skužio kako se postavljaju user accounts na windowsima xp,i stavio mu limitirani,pa mi više ne treba takva zaštita.
Zadnji uredio Thunderhead : 13-09-2006 u 22:19
Ništa, odustajem od daljnje promjene nicka zbog iznenadnog učlanjenja novoga člana po imenu "moby". Sad, namjerno ili ne, ostavljam moby-ju na savjesti. Glupo bi bilo imati dva člana s istim nickom.Izvorno postao Mobyy
by zappan: nick moby je registriran NAKON tvoje prijave na forum. ti ćeš dobiti taj nick, novoregistriranom članu ćemo promijeniti nick.
Zadnji uredio zappan : 01-09-2006 u 16:32
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ej neznam di da napišem pitanje ali jel i ja imam dopuštenje zbog već jedne promjene (??????->Hacker) ili je meni zabranjeno![]()
napiši što želiš, razmislit ću još za tebe...Izvorno postao Hacker
Stari nick: tino1
Novi (zeljeni) nick:TinoExpert
Br. postova u tren. prijave: 96
Datum registracije na forum: 19-02-2006
Takav mi je nick na drugim forumima
Zadnji uredio TinoExpert : 02-09-2006 u 11:16
Stari nick:sipe
Novi nick:Sipe
Datum registracije:17-02-2005
Broj postova:493
Razlog promjene nicka:želim imati veliko početno slovo ništa više
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Sadašnji nick: zeus
Željeni nick: Zeus
Datum registracije: 06-01-2005
Broj postova prije ovog posta: 820 (1,36 postova po danu)
Objašnjenje: sadašnji nick sam bezveze upisao samo sam mislio net pitat u vezi moba i osto sam na kraju aktivan i sad mi se čini malo glupo malim slovima napisano kad gledam dosta njih ima početno veliko pa bi i ja htio![]()
Stari nick: ::wrangler::
Novi (zeljeni) nick: ::diaboliq::
Br. postova u tren. prijave: 137
Datum registracije na forum: 04-05-2003
Razlog: stari nick mi je još samo na 4x4 forumu; pred 3 godine sam ga stavio na c.m.hr da ne razmišljam previše..
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 01-09-2006 u 06:57
Stari nick: Irena_zgb
Novi (zeljeni) nick: Irena
Br. postova u tren. prijave: 966
Datum registracije na forum: 06-02-2005
Razlog: Želim imati novi nick,jer mi se stari ne sviđa,i zelim promjenu svojeg nicka tj.pravog imena
PRIJEDLOG: Da se ispod novog nicka stavi stari nick da se zna ko je ta osoba,da ne bude zabune ni problema.
Zadnji uredio Irena : 01-09-2006 u 08:08
Evo, ja bih molila da se moj nick, iliti user name promjeni. Trazeni podaci:
Stari nick: user_name
Novi (zeljeni) nick: Peky
Br. postova u tren. prijave: 123
Datum registracije na forum: 22.11.2005.
Hvala!
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Evo, ja bih molio da se moj nick promjeni. Trazeni podaci:
Stari nick: Sofa-Undead
Novi (zeljeni) nick: Serious-Sofa
Br. postova u tren. prijave: 53
Datum registracije na forum: 25-11-2006
Razlog: Svugdje se tak zovem, pa onda i ovdje neka bude. Onaj nick sam stavio bezveze jer nisam znao da ću tu ostati duže vrijeme...![]()
Hvala!
Zadnji uredio Serious-Sofa : 03-04-2007 u 17:11
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Bookmarks