To je najveća glupost odmah pri snimanju konvertirat u DivX/XviD jer kasnije ne možeš nikakvu zahtjevniju obradu napravit, a da ne dođe do drastičnog gubitka kvalitete, a osim toga, puno je lakše radit s MPEG formatom.
To je najveća glupost odmah pri snimanju konvertirat u DivX/XviD jer kasnije ne možeš nikakvu zahtjevniju obradu napravit, a da ne dođe do drastičnog gubitka kvalitete, a osim toga, puno je lakše radit s MPEG formatom.
je istina je puno je lakše radit..a kaj ti imaš za odbrait ako snimaš npr film sa primere?!Izvorno postao domy_os
Kaj trebaš neke scene vadit i to?!
mislim ako se snima sa tv na disk po meni je najbolje odma konventirat, a ak neki materijal za obradu onda kolegi domy_os dajem tu ćast da objasni!
Jer je mpeg tako reč nekompresiran format i namjenjen za kakvu takvu obradu..ima i boljih..![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Rezanje videa, smanjivanje rezolucije, cropanje slike, dodavanje filtera tipa sharp, smooth i ostalo se puno lakše i kvalitetnije izvodi na MPEG-u. Snimanjem u DivX možeš to isto napravit, ali puno lošije kvalitete. Još bolja stvar od MPEG-a je korištenje codeca s kompresijom bez gubitka kvalitete kao što je Huffyuv, ali on traži dosta brz i velik disk.
Bookmarks