MPEG-4 nisam dugo koristio tak da se ne sjećam, al MPEG-2 oduzme 2-3 GB po satu filma, ovisi koji bitrate staviš.
MPEG-4 nisam dugo koristio tak da se ne sjećam, al MPEG-2 oduzme 2-3 GB po satu filma, ovisi koji bitrate staviš.
90 min snimanja u mpeg 2 sa winfast karticom na visokoj rezoluciji je oko 4.5 GB, tj. upravo jedan DVD, a i filmovi su u nekom prosjeku oko 90 min. čast iznimkama![]()
-zato i postoje konvertori!!!!!![]()
![]()
...you are a very smart guy... daj molim te, pa zašto prvo snimat 4-5gb materijala pa onda konvertirat, ako se odmah pri snimanju može konvertirat u određeni format te uštedjet mjesta a i vremena...Izvorno postao Osvetnik 88
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja tako i radim, odma snimam u xvid ili divx..tako taIzvorno postao Eminem
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
To je najveća glupost odmah pri snimanju konvertirat u DivX/XviD jer kasnije ne možeš nikakvu zahtjevniju obradu napravit, a da ne dođe do drastičnog gubitka kvalitete, a osim toga, puno je lakše radit s MPEG formatom.
je istina je puno je lakše radit..a kaj ti imaš za odbrait ako snimaš npr film sa primere?!Izvorno postao domy_os
Kaj trebaš neke scene vadit i to?!
mislim ako se snima sa tv na disk po meni je najbolje odma konventirat, a ak neki materijal za obradu onda kolegi domy_os dajem tu ćast da objasni!
Jer je mpeg tako reč nekompresiran format i namjenjen za kakvu takvu obradu..ima i boljih..![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks