Naravno da se može mjenjat. Ako pod software misliš na program za snimanje, on tu nema veze jer se sve radi u postavkama codeca. Čast iznimkama...
Naravno da se može mjenjat. Ako pod software misliš na program za snimanje, on tu nema veze jer se sve radi u postavkama codeca. Čast iznimkama...
ovak, mpeg4 je codec koji podrzava cipset, MPEG je radna grupa od ISO/IEC-a koja se brine za razvoj međunarodnih standarda za kompresiju, dekompresiju, procesiranje i kodiranu reprezentaciju pokretne slike, zvuka kao i njihove kombinacije. Opće informacije o MPEG-4 mogu se naći na MPEG Web Site-u.
ja preporucam koristenje mpeg4 sa velikim bitrateom i sve ljepo funkcionira...
MPEG2 je starija ali dosta dobra varijanta..al vise se pouzdavam na mpeg4!
puno pozdrava!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Da se i ja ubacim.
Niste jos odgovorili na pitanje koliko zauzimaju prostora za sat snimanja.
MPEG-4 nisam dugo koristio tak da se ne sjećam, al MPEG-2 oduzme 2-3 GB po satu filma, ovisi koji bitrate staviš.
90 min snimanja u mpeg 2 sa winfast karticom na visokoj rezoluciji je oko 4.5 GB, tj. upravo jedan DVD, a i filmovi su u nekom prosjeku oko 90 min. čast iznimkama![]()
-zato i postoje konvertori!!!!!![]()
![]()
...you are a very smart guy... daj molim te, pa zašto prvo snimat 4-5gb materijala pa onda konvertirat, ako se odmah pri snimanju može konvertirat u određeni format te uštedjet mjesta a i vremena...Izvorno postao Osvetnik 88
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks