Pay-pal zaboravi. Jedino što možeš uspjeti je da ti uzmu novce.
Potpiši peticiju i nadaj se da će kad-tad uvesti i u hr
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...light=peticija
Neznam jeli ikada itko pitao nešto u vezi kupovine preko e-baya, ali zanima me jel se to može nekako ostvariti? Našao sam jednu lijepu crnu masku s crnom tipkovnicom za N6630 za bagatelu, oko 3 GBP sa dostavom. Imam registriran račun na e-bayu, sve lijepo piše tko sam i odakle sam, jedino kada odaberem plaćanje preko pay-pala (jer samo tako se može platiti) na onome spisku zemalja nema Lijepe naše. Najbliža je Slovenija ili Mađarska koju mogu odabrati. Ja bih upisao pod onom stavkom "State/province" - CROATIA, samo me brine ono što piše pod Country: Slovenia. Ako im uplatim novce preko Master card kartice neznam hoće li to uopće stići k meni ili će oni to slati u sloveniju tj. Mađarsku ovisno što se odabere?
Pay-pal zaboravi. Jedino što možeš uspjeti je da ti uzmu novce.
Potpiši peticiju i nadaj se da će kad-tad uvesti i u hr
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...light=peticija
Cuo sam za slucajeve kad su ljudi sredili nekako paypal, no nisam siguran o kakvim se forama tu radi.
Inace, na e-bayu su aukcije, znaci cijene nisu finalne nego se moras nadmetati.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pa čuj, ja sam kliknuo na ono "buy now" i odmah dobio potvrdu mailom da je to bezecirano za mene tj. kao da sam kupio i link za plaćanje sa pay-pal servisom. Inače, svi moji podaci tamo pišu jedino što nema Hrvatske za odabrati na onom spisku zemalja. Neznam da napišem CROATIA na ono mjesto gdje stoji "state/province", a pod country odaberem Mađarsku. Maska dođe 0,99 funti + dostava "worldwide" = ukupno 3 funte što je oko 30kn. Jel da riskiram pa ako dođe, dobro dođe?
probaj riskiratza 30kn nebudeš propal, a i mi ostali budemo onda mogli tak kupovati ak bude ti došlo
Evp ljudi, konačno da javim kak je prošla ova moja kupovina preko e-baya. Daklem, nisam kupio masku za N6630 jer se nikako nisam mogao dogovorit za plaćanje (tip je iz Singapura) ali meske su prejebene, bar na slici. Nije mi vrag dao mira, pa sam licitirao bateriju za mob i postigo sam cijenu od čak 0.01 GBP što je otprilike 10 lipa. Da, dobro vidite 10 lipa!!! Baterija je plaćena MasterCard karticom jer taj prodavač nudi takvu mogućnost plaćanja, dok ostali trguju preko PayPal servisa, a što kod nas nije još moguće. Baterija je kupljena 22.08. i nakon evo mjesec i pol stigla danas, ali... bilo je tu slanja mailova gdje je, zašto ne stiže, pa poslali smo, pa čekajte 5-15 radnih dana, pa kriva adresa (dodali moroni na kraju adrese UK), i kad je to sve prošlo, stiglaaa. Naravno, baterija je za taj mob ali nije original kako je pisalo i vidilo se na slici, kapacitet je 600mAh. Sad postoji mogućnost da reklamiram, ali pošto je koštala 10 lipa i 46 kn dostava, ne isplati mi se zajebavat s tim.
kako si riješio državu, sta si upisivao? idem i ja neš uzetpa ako nestigne *ebeš tih 40kn
![]()
Ma ništa nisam petljao oko države, bitno je da kontaktiraš prodavatelja i pitaš jel postoji mogućnost plaćanja kreditnom karticom i koje kartice prima. Daš točnu adresu i to je sve. Ali rijetki primaju uplate preko kreditne kartice, svi briju preko PayPala. Možeš se dogovorit da mu pošalješ lovu poštom u koverti i kad primi šalje ti robu.
Evo ti ovaj broj pa ga copy/paste na ebay tražilicu. Vidjećeš kako izgleda slika baterije, a ja sam dobio neku kinesku pizdariju od 600mAh koja je samo po dimenzijama ista.
150025452722
nije li to prerizično? primi lovu i nepošalje, niti se imam ikomu žalit niti...?Izvorno postao bpodnar
a ****** rizik je, ali jebeš par kuna. Ipak, ako ti tip putem e-baya službeno potvrdi da si platio, onda ga možeš preko e-baya sjebat do jaja ako slučajno ne pošalje robu ili se nešto poremeti. Jednostavno ga prijaviš e-bayu i nasereš sve i svašta, kak te je sjebo ko niko u životu i sve najgore. Da vidiš kako se onda grebu i ispričavaju, jer to je takvima gore nego da mu nisi platio. Pogledaj koji ima rejting i sve će ti bit jasno jel ozbiljan prodavač ili je neki zajebant. Ako ima 98 ili 99% onda si neće dozvolit da te sjebe na bilo koji način.
...sad baš gledam ima tamo jeffftinih stvari![]()
![]()
![]()
hmm... ali tamo piše 1100 (vjerojatni mAh), ali ono, i ovo je povoljno, ali ipak duplo manje ... a šta ćeš...Izvorno postao bpodnar
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pa kažem, za 46 kn nema ni kod nas zamjenske baterije. I ta će poslužit kao neka rezerva, ko ga jebe. Sad da to šaljem nazad pa da opet čekam šta će mi poslat...koštalo bi me još toliko novaca i vremena ko zna koliko. Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani
inače, što se tiće plaćanja preko paypala, radi polulegalno iz hrvatske, ja sam registriran kao da sam iz slovenije (10000 Zagreb, Slovenija hehehehe) i plaćanje prolazi normalno. jedno vrijeme se nije moglo spojiti uopće na njihov site ali sada u zadnje vrijeme opet radi...
ozbiljno? Pa idem i ja probat tako, možda prođe...
Izvorno postao akiaki
Evo probao samo se registrirat na PayPal ali ne ide. Ne prihvaća mi broj kartice pri registraciji. Odaberem da sam iz Slovenije, ali kaže da broj kartice nije dobar. Valjda imaju neku evidenciju koja im pokazuje odakle je kartica pa im tamo ne štima taj podatak. Probao sam upisivati taj broj na svakakve načine, sa crticama, zajedno u komadu ali 0 bodova. Neznam kak si se ti uspio regat, koju karticu koristiš?
Zadnji uredio bpodnar : 09-10-2006 u 13:02
Ja sam više puta kupovao preko e-baya, a plaćanje sam izvršio preko Western Uniona.
Nema beda oko kupovine, samo trebaš naći predmet koji prodavatelj šalje Worldwide i da je pod mogućnost plaćanja oznaćeno i Money Bank Transfer ili slično, pa onda uplatiš preko Western Uniona (u bilo kojoj pošti pitaš obrazac od WU i ispuniš ga). Jedini nedostatak WU je što najmanja naknada za takvo slanje novca je cca 100 kn, a drugo je da ti nitko ne daje garanciju da te prodavatelj neće preveslati za lovu koju mu uplatiš :bunny:
Bookmarks