= Citat = Izvorno postao geniusboy
U svakom slučaju matična i procesor su ti primarni ako kasnije želiš bez problema nadograđivati..

Pa evo jedne konfiguracije koju bi ja za te novce složio (za nadograđivanje):

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+, SckAM2
MB Gigabyte M57SLI-S4, sAM2
DDR2 512MB PC6400 (800MHz), GoodRAM PRO
HDD Maxtor 6V200E0, S-ATA300, 200 GB/8MB/7200rpm
DVD+RW/-RW/RAM LG H20LRBB, Dual Layer, LightScribe, 16x, black, bul
Gigabyte GF 6200 PCIE TC , 128MB (do 256MB), TV out, DVI

Ovo ti je cca 3500kn u Ve-milu. Za još 500-600kn kupiš kučište, hladnjak, floppy, miša, tipkovnicu i to ti je komp za nadograđivanje. Matična, procesor, RAM-i i hard su ti odlični, a ovo ostalo je tu tek tolko da komp može raditi.
I sad, da tu staviš neku grafičku, i još 512 ovakvih RAM-a ti si miran jedno vrijeme sa solidnom pilom...

P.S.

Preferiram AMD-a, ali ni s Intelom nećeš pogriješiti.. I drži se one - "kolko para, tolko muzike"
ovak ja bi zamjenio tu ploču od gigabyte, nije loša, ali ima bolja, za 50 kn skuplje se neće propast, DFI, ja ju osobno koristim i toplo ju preporućujem svima, mislim da svi koji se nešto kuže u kompo.da kuže kaj govorim..
DFI ploča je jedna od najboljih za AMD ove procesore, gledeći performanse koje daje u marku do stabilnosti rada...
asusova varijabla sa amdovim procesorima nije se bas meni makar previse pokazala naj, DFI jako kvalitetno radi svoj posao...

i još procesor, nije loš...al za još nekih 100 kn imaš 3800+, ne znači puno, al opet mark je ljepše vidjet...

Puno pozdrava!