Dali neko zna kako na pocetku ulaska u windowse da se iskljuci ono log on tj.da nemora se upisivat sifra, nemam sifre nego mi se to bezveze stalno pojavljuje...
hvala
Dali neko zna kako na pocetku ulaska u windowse da se iskljuci ono log on tj.da nemora se upisivat sifra, nemam sifre nego mi se to bezveze stalno pojavljuje...
hvala
Control Panel > User Accounts > Change the way user log on or off i sada tu označiš prvu kvačicu "Use the Welcome Screen". Ako imaš samo jedan account bez passworda onda će ti se jednostavno s njime logirati automatski, bez da te išta pita.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
thanx..al me zeza samo firewall...nije bitno..hvala jos jednom!Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
Ne kužim kakve veze firewall ima s ovim što si ti napisao u prvom postu...Izvorno postao microhard
![]()
Nadam se da ti ovo pomaže oko logina, ali ne kužim šta sa firewallom... Kojim firewallom, daj malo detalja o problemu.
I meni se to stalno pojavljuje kad palim komp i sada sam iša napraviti kao što je rekao DJ DeVelox i pojavi mi se poruka
I što bi ja sad treba uninstalirati?Client services for NetWare has been disabled the Welcome screen and Fast User Switching. To restore these features, you must uninstall Client Services for NetWare
Evo ovdje ćeš naći riješenje svog problema... Nadam se da pomaže.Izvorno postao a.k.
![]()
Bookmarks