Probaj izbrisati sve poruke(menu-->clear up messages-->all->yes)
I onda nek ti netko posalje poruku i probaj onda otvorit poruku..
Ovo se meni dogadjalo na mojoj v550, ali ne znam dali je sada to isto![]()
Pozdrav svima
Naime, jucer sam kupio mpx220, upalim ga i sve super pet, osim:
Ne mogu otvoriti SMS!!!
Dobio sam poruku, i pise mi Text Messages (1), dodem na to, kliknem i ne dogada se ama bas nista, samo se cuje klik!!!
Ima ko kakvu ideju??? Hvala
Probaj izbrisati sve poruke(menu-->clear up messages-->all->yes)
I onda nek ti netko posalje poruku i probaj onda otvorit poruku..
Ovo se meni dogadjalo na mojoj v550, ali ne znam dali je sada to isto![]()
Ja ne mogu uopce ni uci u menu za poruke... Kad udem u menu, dalje mogu ulaziti i sve pod-menue osim onoga za poruke!!!
Ako imas garanciju nosi na servis nek se oni sa tim zafrkavaju, a ako nemas flashaj mob...
Zapravo, probaj prvo master reset(ako to taj mob ima)
Probo sam hard reset, ali nikaj se nije popravilo...
I imam garanciju.. jos 364 dana od mogucih 365![]()
Probaj brisanje svega.
Ma furam ga sutra u servis, pa kaj bude bude...
Izvorno postao Kweli
Vjerojatno najpametnije.
jesi mozda razmisljo da ti nije malo SIM sje....ana? probaj na nekom drugom mobu pobrisat sve poruke s sima!
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
Na SIMu nije bila nijedna poruka, osim one koju sam si poslao da vidim o cemu je rijec...
A i probo sam sa jos jednim SIMom, i ista stvar, tako da sam iskljucio tu mogucnost...
Ma nosi na servis nek se oni zajebavaju sa tim...![]()
Evo, dobio sam ga iz servisa nakon samo tjedan dana... valjda tolko traje flashanjeUglavnom... radi... hvala svima
PS: mogu bez straha ubost nutra miniSD od gigu?![]()
Izvorno postao Kweli
Uz odgovarajuci adapter - samo napred!!!!![]()
Izvorno postao demosthenes
Ma koji adapter, dosta mu je samo kupit miniSD.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Daj napisi koji soft sad imas u njemu?Izvorno postao Kweli
Pise ovak:
Windows Mobile 2003 Second Edition
Version 4.21.1088 (Build 15118.1.4)
Mislim da ne.Izvorno postao Kweli
Ograničeno je na mpx220 na 512MB koliko znam.
Osim ako ne nabaciš neki hack.
Ma znam, tak pise na specifikacijama, al vidim da se ekipa tu na forumu, a i opcenito kune da im radi sa 1GB miniSDom...Izvorno postao observer
Izvorno postao observer
Je, dobio sluzbeni odgovor kad sam mailao motorola uk, 512Mb max.
A opet, na stranicama od Sandisk, kad ides pretrazivati miniSD po kompatibilnosti sa uredjajima, izaberem Mpx220 i ponudi mi miniSD od 2Gb. U biti pise "may support".....al opet.....
http://www.sandisk.com/Compatibility...la-MPx220.aspx
ja sam imao 1gb u mpx220. kupio karticu u diskont24.Izvorno postao tomios
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Bilo bi idealno da mogu negdje probat dal ide giga, al nisam cuo nikog da je probo i da ne radi... nekome sam vidio da nije radilo, ali je bila greska u kartici...
Pardon, zaboravio sam se...Izvorno postao Tome
Pisem za 220 a mislim na 200-tku
Izvinjavam se ponovo.
A shto se tiche max. podrzane kartice, chitao sam negde da kad je izashla MPx220 max kartica na trzishtu bila miniSD od 512MB, dok sam telefon ne pravi problem sa karticama veceg kapaciteta (giga beshe u tom textu, valjda).
Naravno da bi bilo idealno kada bi nashao nekog ko ima miniSD od giga i nju ubacio u telefon, pa video kako fercera...
Poz
Bookmarks