Registriran![]()
Odlicna ideja![]()
Pozdrav svima!
Već dugo razmišljam o ovakvoj ideji, na kraju sam napokon ulovio vremena i postavio stvar na svoje noge.
Radi se o forumu na adresi http://www.webote.com/forum/ koji je zamišljen kao mjesto okupljanja svih onih koji programiraju za web, kao i sve drugo vezano uz dotični.
Mišljenja sam da trenutno u hrvatskoj nema kvalitetnog mjesta na kojem bi se okupljali kvalitetni ljudi koji će nadam se napokon dobiti ono što žele. Od druga dva foruma u hrvatskoj, jedan je previše dizajn orijentiran za moj ukus (ipak se radi o dizajn zajednici), a na drugom ima jednostavno previše početničkih pitanja, a premalo znalaca koji bi mogli raspravljati i uključivati se i u njima zanimljiv temama, a ne prežvakavati stvari koje je moguće naći pomoću pretraživaća u roku 5 minuta. (ne mislim na niti jedan od foruma posvećenih PHP-u)
Srdačan pozdrav svima!!!
Zadnji uredio gog : 02-08-2006 u 01:20
Registriran![]()
Odlicna ideja![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nadajmo se da će zaživjeti, no naravno to ne ovisi samo o meni![]()
ajd mrak! uvijek trebam tako nešto.... mislim da je ovo "u sridu"
A kakvo je to ime "webote"? Mene to jako na nešto podsjeća![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Na web i na botove?![]()
Skoro...![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
nisam programer, ali svakako je dobro da postoji nesto takvo kvalitetnog sadrzaja i na nasem jeziku...
podrzavam i nadam se da ce to zaziviti i opstati![]()
maraschino - PTICICA
I ja
BTW, nije samo namijenjeno programerima. Namijenjeno je svima koji se bave webom.
BTW2, malo sam osvježio look & feel sa novim ikonama i sl.
Registrirao sam se, ovo bi mogao postati moj drugi najdrazi forum![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
a sta ne valja sa mi3dot.org-om ? Po meni je tamo ssasvim uredu...
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
neka neka, samo ti radi, sviđa mi se ideja!
iako, kao i BDu ime mi je nekako, khm...
Ali dobro, nije to sad bitno, samo nek zaživi!
khm... jeb...te
ali nema veze... Valjda će ti uspjet stranica
samo goni![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ideja nije loša....jest da na NETu sad ovakvih foruma možeš nać na tone...al ipak mi se ime sitea sviđa, pa zato ću se i regat![]()
![]()
Motorola MPX220@T-mobile
Bookmarks