fulao si forum, no to će moderatori riješiti.Izvorno postao gaginjo
Eto odmah i odgovor. Koliko sam ja upućen, ide gore WM2005. Mijenjanjem OS-a na bilo kojem mobu automatski gubiš garanciju
Poštovanje ekipo!!
Pošto sam novi na forumu,imam pitanje u vezi motorole mpx220?
Dakle,taj me mob zanima i dosta sam pročital o njemu.E sad dali su izašli wm 05 za njega,jel kao navodno neki tip ga prodaje sa njima,i ako stavim wm05 na njega,dali gubim garanciju?
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
fulao si forum, no to će moderatori riješiti.Izvorno postao gaginjo
Eto odmah i odgovor. Koliko sam ja upućen, ide gore WM2005. Mijenjanjem OS-a na bilo kojem mobu automatski gubiš garanciju
Da,tako sam si i mislio.Fala na informaciji.![]()
Izvorno postao gaginjo
Nisam baš upućen sa smartphonima ali možda bi se moglo napraviti nekakav backup. Pa možda i garancija bude vrijedila.
Ne znam,al kao navodno sa Os 05 on ima kao malo bolju kameru,bolji zvuk,itd...
Izvorno postao gaginjo
Pa moguće je da ima bolju kameru i još te neke stvari. Vjerojatno je i brži. Zato i svi tu stavljaju nove MonsterPackove.
Ak je to istina,onda bi si ga i mogao kupiti,jel sa ovim OS 03 i nije baš nekaj...Izvorno postao a.k.
Jos se ne moze staviti WM 5.0 na mpx220.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
tema premještena...Izvorno postao rospaya
točno tako, ne ide.
@gaginjo uzmi si par minuta i pregledaj ovaj forum, imaš masu zanimljivih i korisnih stvari, među ostalima si mogao u 10 sekundi naći da WM 2005 ne ide na 220-icu.
Bookmarks