Ta Motorola nema kameru...Izvorno postao iwek
Nego, vidio sam neku za SE, ali uglavnom su za S60.
Ta Motorola nema kameru...Izvorno postao iwek
Nego, vidio sam neku za SE, ali uglavnom su za S60.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mpx 220 sorrrrrryyyyyyyyyyIzvorno postao rospaya
![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Uglavnom su to sis igre. Našao sam jednu napravljenu u javi, ali ne bi rekao da bi radilo na drugim mobitelima osim na symbianima
Izvorno postao iwek
A di si reklamu vidio?
na dotsisu stavio sam linkIzvorno postao a.k.
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Koliko sam ja skužio sve takve igre su za Symbian... Čak i one java su za S60... A sad zašto ih nema za ostale mobitele ne znam. Ja sam jednu java probao na W900 pa se igra pokrene i sve, ali kad treba početi igra neće se učitati. I na njihovom siteu piše da je za S60 telefone. Ne kužim u čemu je problem sa ostalim telefonima... Ima već dosta java aplikacija koje koriste kameru.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
valjda smo svi do sada skužili koliko je symbian superiorniji
a još da ne bude zabune, ove poneke igrice za symb nisu baš bez bugova. Ono nabijanje lopte je vrlo problematično, bar meni![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Kontrast je vazan... Sumnjam da ce to ista bolje biti, naprosto kamere i ta tehnologija nisu dovoljno dobre.Izvorno postao blazzer
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks